Nieuws

Nieuw leverbaar – Hygiëne zuil

Geen handcontact, met voetpedaal.Gaat een cartridge (70% alcohol) in van 2,5 liter, goed voor 1250 doseringen.
Gemaakt van plaatmateriaal en melamine, 85% hergebruikt materiaal

Zuil € 299,-
Cartridge € 56,75

Deze prijzen zijn excl. Btw.

Lees verder

Nu verkrijgbaar: Mondkapjes, 3 laags (niet medisch)

3 laags met elastiek achter de oren. Niet geschikt voor medische doeleinden.

Lees verder

Levering Greenspeed Shuttle materiaalwagens aan de Bonte Wever.

Wij hebben deze week 2 prachtige Greenspeed Shuttle 250 mogen leveren aan de Huishoudelijke Dienst van de Bonte Wever. Op de Foto de overhandiging van Jay Smit ( Greenspeed) aan Richard Broekhuizen ( Abeco Holland).

Lees verder

Abeco Holland schuift aan bij RTV Drenthe

Arnold Fonville mocht aanschuiven in de uitzending Ondernemen in Drenthe van RTV Drenthe op 3 mei.

Bekijk de uitzending

Lees verder

Cleanfix Robot

 

We hebben vorige week een Cleanfix Robo mogen leveren!! Een uiterst intelligente en wendbare schrob/zuigrobot die het schoonmaakbedrijf TDS uit Smilde gaat ondersteunen bij het reinigen van de vloeren in 2 verzorgingstehuizen en sporthallen. Hierover heeft een heel mooi redactioneel stuk gestaan in het Dagblad van her Noorden d.d. 3 mei.

Bekijk nieuwsbericht

Lees verder

Abeco Holland is ISO 9001 : 2015 gecertificeerd

In december 2018 hebben wij de certificatie van ISO 9001 : 2015 met succes behaald.

Lees verder

Abeco Holland en Cleanfix gaan voor schoonmaakuitdaging MartiniPlaza

Bekijk bron op schoonmaakjournaal.nl

Abeco Holland heeft twee Cleanfix-schoonmaakmachines geleverd aan MartiniPlaza, een multifunctioneel complex in Groningen.

 

MartiniPlaza wordt gebruikt als evenementenlocatie, beurscomplex, theater, topsporthal, congrescentrum en tentamenlocatie. Het complex huisvest grote oppervlakken waar veel mensen komen. Er moet veel en vaak schoongemaakt worden.

Ronald Wijkstra van MartiniPlaza naam hiervoor contact met Abeco Holland op, een onafhankelijke schoonmaakgroothandel, die perfect kan inspelen op wensen, budget en behoeftes op alle gebieden van de schoonmaak. Na deskundig en professioneel advies op maat van Richard Broekhuizen(accountmanager) en Arnold Fonville (algemeen directeur) gunde MartiniPlaza de opdracht aan Abeco Holland.

Er zijn onder meer twee Cleanfix opzit-schoonmaakmachines geleverd: een schrobzuigmachine en een veegmachine. Deze machines worden ingezet voor het schoonmaken van de grote foyer, tentoonstellingshallen, toiletgroepen en voor het dagelijks vegen van grote oppervlakken.

 

Op de foto de ondertekening van het contract met Arnold Fonville, algemeen directeur van Abeco Holland, en Ronald Wijkstra, manager operations van Martini Plaza. Op de foto hierboven de uitlevering van de machines aan Martini Plaza Groningen door Richard Broekhuizen en Arnold Fonville van Abeco Holland.

Tekst – copyright schoonmaakjournaal.nl

 

 

 

Lees verder

Nieuw in het assortiment, een handborstel met accu met vele mogelijkheden.

IVO biedt innovatieve reinigings- & hygiëne machines. Met de IVO Powerbrush op accu kun je gemakkelijk manuele reinigingswerkzaamheden uitvoeren.

Brochure Powerbrush (PDF)

Brochure OrbiPro (PDF)

Brochure Power Brush XL (PDF)

Lees verder

Abeco Holland B.V. levert 2 topmachines bij Martini Plaza Groningen

Vandaag hebben we 2 schitterende machines geleverd bij Martini Plaza. Na een uitgebreide demonstratie door Cleanfix aan het personeel zijn beide machines, een opzit veeg- en een opzit schrobzuigmachine, overgedragen.

Lees verder

Mobiele Kauwgomverwijderaar

Nieuw in het assortiment, een mobiele kauwgomverwijderaar die van verschillende oppervlakten kauwgom verwijderd.

Lees verder

Bedrijfsfilm Abeco Holland

In samenwerking met Otto Hadders hebben we een bedrijfsfilm laten maken. Hierin krijgt u een indruk van onze diensten en assortiment.

 

Lees verder

Nieuw Greenspeed Click’M mopsysteem

Het nieuwe systeem heeft flink wat voordelen.

Lees verder

Nieuw in het assortiment, Celectric Batterijen

Voor zowel noodstroomvoorziening, start- en tractiebatterijen en gelijkrichters.

 

Lees verder

Marob reinigingssystemen

Sinds kort is Abeco Holland leverancier van het Marob reinigingssysteem. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Wilt u uitgebreide productinformatie, details over prijzen of andere informatie? Neem dan snel contact met ons op.

Lees verder

Zonnepanelen

zonnepanelen 1

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn wij voortdurend bezig om manieren te zoeken een betere wereld te creëren voor onze kinderen en kleinkinderen.

 

Omdat zonnepalen direct zorgen voor een vermindering van CO2 uitstoot heeft Abeco Holland vanaf 10 november 2014 40 zonnepalen op het dak van het bedrijfspand laten plaatsen. Dit is voor volledige eigen energiebehoefte.

Lees verder

Versterking van ons team

2014 TruusNa het vertrek van Betsy hebben wij een nieuwe medewerkster gezocht en gevonden. Na 2 maanden bij ons ‘snuffelen’ heeft Truus Pat per 1 november 2014 haar contract gekregen.

 

Truus is een aimabele 50 plusser en heeft enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging. Hiervoor is Truus 36 jaar bij dezelfde werkgever in dienst geweest. Ze heeft als hobby het mennen van Haflinger paarden en lekker met haar man en hond bezig zijn. Wij hebben Truus al omarmd en hopen dat jullie dat ook zullen doen.

 

 

 

Lees verder

Brede school SOM heeft nieuwe dispensers

fotoBij de brede school SOM heeft Abeco Holland rond 200 dispensers en afvalbakken geplaatst. De school is nu volledig voorzien in onder andere foamhandzeep, papieren handdoeken, toiletdoprollen en digitale luchtverfrissers. Hygiëne hoeft nu geen punt van zorg meer te zijn!

Lees verder

Nieuwe neutrale ontvetter verkrijgbaar

Tevan heeft na een uitgebreide testperiode onder andere bij de brandweer een product ontwikkeld genaamd Detex. Detex is met ph7 in oplossing neutraal van karakter en heeft toch een fenomenale ontvettende werking. Het betreffende bestanddeel komt nu ook beschikbaar in een sanitairreiniger. Wilt u meer weten over dit product of de werking ervan? Neem dan snel contact met ons op .

Lees verder

Nu milieuvriendelijk urinegeur verwijderen

Met een oxiderende reiniger (Panox 1816) is het mogelijk om urinegeur te verwijderen van vloeren en wanden van sanitaire ruimten op een milieuvriendelijke manier. Bijkomend voordeel is dat vuil en oude zeepresten ook verwijderd worden zodat de voegen weer mooi licht worden. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

Lees verder

Exclusieve dealer van Ecogum

Abeco Holland is exclusieve dealer van het Noorden geworden van Ecogum. De Ecogum kauwgomverwijderingsmachines (PRX1) en producten zijn bij ons leverbaar voor de verkoop en verhuur. Op milieuvriendelijke wijze wordt kauwgom in tapijt en op straattegels opgelost. De dan miniscule (stof)deeltjes kunnen worden opgezogen of weggeveegd. Tevens kan met de machine oudere vlekken in tapijt grotendeels verwijderd worden.

Lees verder

Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36