Kiehl

Met Kiehl krijg jij de kans om de kracht van hoogwaardige schoonmaakproducten te ervaren en jouw schoonmaakroutine naar een hoger niveau te tillen.

Kiehl: Innovatie in Reinigingstechnologie

Bij Kiehl draait alles om innovatie. Het merk heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van geavanceerde reinigingstechnologieën die efficiëntie en effectiviteit combineren. Of je nu een professionele schoonmaker bent of verantwoordelijk bent voor het schoonhouden van jouw bedrijf, Kiehl biedt oplossingen die jouw werk vergemakkelijken. Met de nieuwste technologische ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek weet Kiehl keer op keer te verrassen en te overtreffen.

Kiehl: Duurzaamheid in Schoonmaak

Wij geloven dat duurzaamheid een belangrijke pijler is in de schoonmaakindustrie. Daarom zijn we trots op de samenwerking met Kiehl, een merk dat zich actief inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen. Kiehl streeft ernaar om producten te ontwikkelen die niet alleen effectief zijn, maar ook zo min mogelijk impact hebben op het milieu. Met Kiehl als jouw schoonmaakpartner draag jij bij aan een schonere en groenere toekomst.

Maak Kiehl Jouw Vertrouwde Partner

Als groothandel in schoonmaak begrijpen we dat betrouwbaarheid en consistentie van essentieel belang zijn voor onze klanten. Met Kiehl als jouw vertrouwde partner kun je erop vertrouwen dat je altijd hoogwaardige producten ontvangt die aan de hoogste normen voldoen. Of je nu op zoek bent naar reinigingsmiddelen voor vloeren, sanitair, glas of andere oppervlakken, Kiehl biedt een breed scala aan producten die jouw schoonmaakbehoeften perfect aanvullen.

Kiehl: Jouw Sleutel tot Uitmuntendheid in Schoonmaak

Met Kiehl als jouw schoonmaakpartner krijg je toegang tot de sleutel tot uitmuntendheid in schoonmaak. De jarenlange ervaring, innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid van Kiehl zorgen ervoor dat jij de beste resultaten behaalt. Neem vandaag nog de beslissing om Kiehl-producten op te nemen in jouw assortiment en ontdek zelf de kr acht van dit vooraanstaande merk. Jouw succes in schoonmaak begint hier, met Kiehl en [Bedrijfsnaam] aan jouw zijde.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer