Branches

Abeco is de hygiëneleverancier die je volledig ontzorgt, dat doen we voor de volgende branches.

Industrie

Met ons uitgebreide assortiment aan industriële producten en apparatuur bieden we de perfecte oplossingen voor uw productiebehoeften. Vertrouw op onze expertise en betrouwbare service om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer

Kantoren

Met ons diverse aanbod aan schoonmaak accessoires en supplies bieden we de ideale oplossingen om uw werkomgeving te optimaliseren. Vertrouw op onze betrouwbare levering en klantgerichte service voor een productieve en schone kantooromgeving.

Lees meer

Scholen

Met ons brede assortiment aan schoonmaakmiddelen en technologische oplossingen bieden we de perfecte hulpmiddelen voor een schoon resultaat.

Lees meer

Horeca

Je kunt de hoge standaard en uitmuntende kwaliteit van jouw horecagelegenheid ook weerspiegeld zien in de netheid en hygiënische faciliteiten.

Lees meer

Zorg

Verbeter de zorg met hoogwaardige oplossingen van onze groothandel, waarin uw patiënten centraal staan. Ontdek een uitgebreid assortiment aan medische apparatuur, benodigdheden en innovatieve technologieën die zorgverleners ondersteunen bij het leveren van optimale zorg.

Lees meer

Zwembaden & sauna’s

Dompel uzelf onder in een wereld van ontspanning en plezier met de groothandel die gespecialiseerd is in zwembaden en sauna's. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige zwembadproducten, sauna-accessoires en wellnessoplossingen die zorgen voor een ultieme spa-ervaring.

Lees meer

Schoonmaakbedrijven

Wij bedienen de schoonmaakbedrijvenbranche met een breed scala aan hoogwaardige schoonmaakartikelen, die voldoen aan de diverse schoonmaakuitdagingen waarmee zij te maken hebben.

Lees meer

Hulpdiensten & overheid

We begrijpen de nodige behoeften van hulpdiensten en overheidsinstellingen als het gaat om schoonmaak en hygiëne.

Lees meer

Food

We begrijpen dat voedselveiligheid een topprioriteit is in deze branche, daarom bieden wij een breed scala aan productgroepen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van organisaties in de food sector.

Lees meer

Campings

Van sanitairreinigers en zwembadonderhoud tot afvalbeheer en schoonmaakapparatuur, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw camping een gastvrije en schone omgeving te maken.

Lees meer

Automotive

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen zit je goed voor alle benodigdheden om jouw automotive bedrijf brandschoon te houden!

Lees meer

Agrarisch

Van stalfrisheid tot sprankelende melkinstallaties en vlekkeloze vloeren, wij hebben alles wat je nodig hebt om je agrarische ruimtes spic en span te maken

Lees meer

© 2024 — Abeco Holland