Initial

CWS & Initial zijn een van de meest toonaangevende service partners als het gaat om textieldiensten en sanitaire hygiëne.

Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om een schoon en hygiënisch pand te hebben. Of je nu een kantoor, restaurant, hotel of ziekenhuis beheert, een frisse omgeving is essentieel voor tevreden medewerkers en gasten. Bij onze groothandel in schoonmaak begrijpen we jouw behoefte en daarom bieden we met trots het merk Initial aan in ons assortiment.

Hoogwaardige Kwaliteit voor Optimale Hygiëne

Initial is een gerenommeerd merk dat al jarenlang bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve oplossingen op het gebied van schoonmaak. Met onze Initial-producten ben je verzekerd van optimale hygiëne in jouw bedrijf. Van luchtverfrissers en handzeepdispensers tot aan sanitaire voorzieningen en schoonloopmatten, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw omgeving schoon en fris te houden.

Maak Indruk met Stijlvol Design

Naast functionaliteit hecht je natuurlijk ook waarde aan de uitstraling van jouw pand. Met Initial combineer je functionaliteit moeiteloos met stijlvol design. Onze producten zijn niet alleen effectief in het leveren van een schone omgeving, maar ze zijn ook ontworpen met oog voor esthetiek. Van strak vormgegeven dispensers tot aan moderne en elegante sanitaire accessoires, Initial voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte.

Profiteer van Gemak en Efficiëntie

Bij onze groothandel begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om jouw schoonmaakprocessen zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Met de producten van Initial geniet je van gebruiksvriendelijkheid en handige functionaliteiten. Onze dispensers zijn eenvoudig bij te vullen, waardoor je tijd bespaart. Bovendien zorgen onze innovatieve systemen ervoor dat je altijd voldoende voorraad hebt, zodat je nooit zonder essentiële schoonmaakproducten komt te zitten.

Duurzaamheid als Prioriteit

Bij onze groothandel geloven we in duurzaam ondernemen. Daarom zijn we trots om Initial in ons assortiment aan te bieden. Initial hecht veel waarde aan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Onze producten zijn ontworpen om water- en energiebesparing te bevorderen en we streven ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren. Met Initial maak je niet alleen jouw omgeving schoon, maar draag je ook bij aan een schonere en groenere wereld.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer