Initial

CWS & Initial zijn een van de meest toonaangevende service partners als het gaat om textieldiensten en sanitaire hygiëne. Het is hun intentie om de meest toonaangevende, meest innovatieve en duurzame serviceorganisatie op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten.

Textiel en hygiëne

In Nederland is Initial al jaren de belangrijkste dienstverlener op het gebied van sanitaire hygiëne, bedrijfskleding, linnengoed, schoonloopmatten en disposables. Initial is onderdeel van Rentokil Initial plc en wereldleider op het gebied van efficiënte, professionele services voor alle soorten bedrijven. Ontdek vandaag nog hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen bij het creëren van een effectievere werkomgeving.


Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: