Vendor

Of u nu op zoek bent naar oplossingen voor handdroging, handreiniging, toiletpapier, luchtverfrissing, dameshygiëne of toiletreining; met Vendor heeft u alles op het gebied van toilethygiëne binnen handbereik.

Ontdek de kracht van Vendor

Bij ons, jouw vertrouwde groothandel in schoonmaakproducten, hebben we het perfecte merk voor jou: Vendor. Vendor is al jaren een begrip in de schoonmaakindustrie en staat bekend om zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatieve producten. Met Vendor in ons assortiment ben jij verzekerd van een schoonmaakoplossing die aan al jouw eisen voldoet.

Kwaliteit die je kunt vertrouwen

Wanneer je voor Vendor kiest, kies je voor kwaliteit die je kunt vertrouwen. Vendor streeft ernaar om alleen de beste materialen te gebruiken bij de productie van hun schoonmaakartikelen. Of je nu op zoek bent naar toiletpapier, handzeep, schoonmaakdoekjes of dispensers, Vendor biedt een breed scala aan producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Je kunt erop vertrouwen dat Vendor-producten lang meegaan en optimale prestaties leveren.

Innovatie voor efficiëntie

Vendor begrijpt dat efficiëntie essentieel is in de schoonmaakbranche. Daarom blijft het merk voortdurend innoveren om jouw schoonmaakprocessen te verbeteren. Met slimme technologieën en doordachte ontwerpen biedt Vendor innovatieve oplossingen die tijd en moeite besparen. Of het nu gaat om geavanceerde sensorapparaten of gebruiksvriendelijke dispensers, Vendor staat voorop als het gaat om het leveren van efficiënte schoonmaakoplossingen.

Breed assortiment voor diverse behoeften

Bij onze groothandel begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom hebben we een breed assortiment Vendor-producten beschikbaar, zodat je altijd kunt vinden wat je zoekt. Of je nu een klein kantoor, een groot bedrijfspand of een horecagelegenheid hebt, Vendor biedt producten die geschikt zijn voor diverse omgevingen. Van compacte dispensers tot grote voordeelverpakkingen, wij hebben alles in huis om aan jouw specifieke schoonmaakbehoeften te voldoen.

Ervaar de voordelen van Vendor

Kortom, Vendor is het merk dat je nodig hebt voor al jouw schoonmaakbehoeften. Met de betrouwbare kwaliteit, innovatieve oplossingen en diverse producten biedt Vendor alles wat je nodig hebt om jouw schoonmaakprocessen naar een hoger niveau te tillen. Stap nu over op Vendor en ervaar zelf de voordelen van dit toonaangevende merk in de schoonmaakindustrie.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer