Schoonmaakmaterialen

Abeco Holland heeft een ruim assortiment aan schoonmaakmaterialen. Hieronder vallen bijvoorbeeld microvezeldoekjes en theedoeken, stofzuigerzakken, schuurschijven en vloerwissers maar ook al uw benodigdheden als glazenwasser. Al uw materialen onder 1 dak is wel zo handig!


Onze schoonmaakmaterialen zijn met zorg uitgekozen en van hoge kwaliteit. De materialen zijn veilig te gebruiken met minimale belasting voor het milieu door de ecologisch verantwoorde bestanddelen. Voor een demonstratie of training zodat u het materiaal zo effectief mogelijk gebruikt kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken.


Doeken

Doeken zijn er in veel verschillende materialen, maten en voor verscheidene toepassingen. Ons grote assortiment, jarenlange ervaring in de schoonmaak en onze kennis van producten zorgen ervoor dat wij u een deskundig advies op maat kunnen geven. Het juiste soort textiel voor uw klus. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Vloertrekkers

De vloertrekkers bij Abeco Holland in het assortiment zijn van uitstekende kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende maten en voor verschillende toepassingen helpen zij u bij het klaren van de klus. Wilt u alle mogelijkheden weten? Neem dan snel contact met ons op!

Borstels, vegers en bezems

Ons assortiment van borstelwerk is erg uitgebreid en divers. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een ragebol, radiatorborstel, afwasborstel, zaal- of straatveger. Ook voor hygiënisch borstelwerk kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij kunnen hier in voorzien en hebben nog veel meer in huis. Voor meer informatie over al ons borstelwerk kunt u ons bellen of mailen. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Sponzen en zemen

Onze sponzen en zemen liggen klaar om  u te helpen bij alle schoonmaakklussen. Omdat ons assortiment bestaat uit producten in allerlei soorten, maten en materialen is voor elke toepassing wel een geschikte spons of zeem te vinden. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Glazenwasser materiaal

Als groothandel in schoonmaakartikelen vinden wij kwaliteit en service erg belangrijk. Onze producten laten dat zien. Alles wat een glazenwasser zou willen gebruiken is bij ons verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor productinformatie en verdere mogelijkheden.

Stofzuigerzakken

Bij een professionele stofzuiger hoort natuurlijk de juiste stofzuigerzak. Ons assortiment van stofzuigerzakken is veelzijdig en uitgebreid. De juiste stofzuigerzak voor uw machine, bij ons kan het! Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen of voor het maken van een afspraak of bestelling.

Emmers, mopemmers en dweilemmers

Abeco Holland heeft een uitgebreid en divers assortiment aan emmers, mopemmers, dweilemmers en accessoires in allerlei kleuren, vormen en maten. Wij kunnen u een passend en deskundig advies geven over het juiste materiaal voor uw klus. Indien u dit wenst kunnen wij vrijblijvend en kosteloos langskomen voor een demonstratie.

Werkwagens en hotelwagens

Voor de professionele schoonmaker is een werk- of hotelwagen onmisbaar. Elke wagen heeft andere opties en specificaties. Neemt u gerust contact met ons op zodat wij u deskundig kunnen informeren en adviseren over de juiste keus. Wij horen graag van u.

Stelen, mopstelen en telescoopstelen

Abeco Holland heeft een divers assortiment stelen in alle soorten, maten en materialen. Met onze telescoopstelen bijvoorbeeld kunt u ergonomisch ook de hoge plekken in uw omgeving efficiënt schoonmaken. Ook hebben wij bijvoorbeeld het stelen tbv vlakmoppen en Sprenklerstelen beschikbaar. Neemt u contact met ons op voor een passend advies?

Inwassers en inwashoezen

Het juiste materiaal is essentieel om goed aan uw schoonmaakklus te beginnen. Daarom hebben wij een veelzijdig aanbod van inwashoezen en inwassers verkrijgbaar in verschillende merken, maten en modellen. Voor deskundig advies over het passende materiaal voor uw klus kunt u contact met ons opnemen.

Vloertextiel

Om schoonmaak professioneel aan te pakken heeft u professioneel materiaal nodig. Producten waar u op kunt rekenen. Ook voor uw moppen, vlakmoppen, zwabbers en dweilen kunt u terecht bij Abeco Holland. Ons uitgebreide assortiment kan u in al uw wensen voorzien. Voor een deskundig advies wat het beste materiaal is in uw situatie kunt u contact met ons opnemen.

Mopkarren en rolemmers

Ons veelzijdige assortiment van mop-persen, mopemmers, rolemmers en duo rolemmers zorgen ervoor dat u altijd ruime keuze heeft uit verschillende producten. Voor meer informatie over het geschikte materiaal voor uw klus kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Pads en schuurschijven

Abeco Holland heeft een ruim assortiment aan pads, vloerpads, padhouders en schuurschijven. Voor elke klus is er een geschikte keuze. Neemt u contact met ons op voor deskundig advies over welke pad of schuurschijf u het beste kunt gebruiken voor uw klus.

Vloerwissers en wisdoekhouders

Om schoonmaak professioneel aan te pakken heeft u professioneel materiaal nodig. Producten waar u op kunt rekenen. Een vloerwisser en wisdoekhouder van Abeco Holland is altijd van de hoogste kwaliteit. Als groothandel kunnen wij u een ruime keuze aan merken en producten aanbieden met deskundig advies op maat. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder.

Schrapers, stekers en glasschrapers

Om schoonmaak professioneel aan te pakken heeft u professioneel materiaal nodig. Producten waar u op kunt rekenen. Producten die hun kwaliteit al meermalen hebben bewezen. Krabmessen zijn er in veel soorten, maten en voor verschillende soorten oppervlakken of vuil. Goed materiaal kan u vooral in dit geval een enorme tijdbesparing opleveren. Bij ons kunt u terecht voor krabbers, stekers en schrapers voor onder andere vloeren en glas. U kunt hiermee bijvoorbeeld verf en kauwgom mee verwijderen. Weet u niet zeker welk product in uw situatie het beste is? Voor deskundig advies kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Ladders en trappen

Bij ladders en trappen staat veiligheid vanzelfsprekend voorop. Daarom hebben wij alleen materiaal van hoge kwaliteit. Op die manier kunt u met een gerust gevoel al uw klussen op hoogte uitvoeren. Natuurlijk is het juiste materiaal voor uw klus erg belangrijk, neem daarom contact met ons op voor deskundig advies over de geschikte ladder of trap.

Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: