Schoonmaakmaterialen

We hebben het assortiment voor schoonmaakmaterialen. Hieronder vallen bijvoorbeeld microvezeldoekjes en theedoeken, stofzuigerzakken, schuurschijven en vloerwissers maar ook al uw benodigdheden als glazenwasser.


Groot in schoon

Waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor een schoonmaakklus! Of je nu een professionele schoonmaker of inkoper van materialen bent, wij hebben schoonmaakproducten van hoge kwaliteit die aan uw behoeften voldoen. Wij maken je graag wegwijs in het gebruik en wij staan altijd klaar staan ​​om je te ondersteunen tijdens werkdagen.

Schoppen, trolleys en emmers op wielen

We hebben een brede selectie emmers die niet alleen duurzaam zijn, maar ook verkrijgbaar zijn in een grote verscheidenheid aan maten en kleuren. Of je nu een standaardbak nodig hebt of op zoek bent naar een werkwagen of mobiele bak voor meer mobiliteit, wij hebben het (en bijna altijd op voorraad). Schoonmaken is eenvoudig met onze emmers.

Textiel en borstelwerk

Wij beschikken over vezel- en borstels geschikt voor het reinigen van diverse ondergronden. Van microvezeldoekjes en sponzen tot borstels in alle soorten en maten, we hebben alles in huis voor een grondige reiniging. Met onze kwaliteitsproducten wordt het schoonhouden van de ondergrond kinderspel.

Reinigen van ramen en gevels

Wij hebben de juiste producten om ramen en spiegels streeploos te laten glanzen. Onze raam reinigingsmaterialen, zoals schijven en sponzen, zijn van superieure kwaliteit en staan ​​garant voor een professionele afwerking. Vertrouw op onze productlijn om glazen oppervlakken glanzend en schoon te houden.

Zakken voor stofzuigers

Geen gedoe meer met het opzuigen van vuil en stof. Onze vacuümzak vangt veilig vuil op en houdt de lucht fris. Met onze hoogwaardige stofzuigerzak houd je niet alleen je omgeving schoon, maar ook gezond. Voor elke type en merk.

Pads en schuurschijven

Voor hardnekkig vuil en oppervlakken die wat extra aandacht nodig hebben, bieden wij een breed scala aan pads en schuurschijven. Met deze krachtige hulpmiddelen krijg je zelfs de meest lastige vlekken weg. Schoonmaken wordt een fluitje van een cent met onze kwalitatieve pads en schuurschijven.

Vloerwissers en wisserhouders

Om uw vloeren snel en efficiënt schoon te maken, hebben wij de vloerwissers en dweilhouders die het beste bij je passen. Met onze praktische en duurzame oplossingen blinken je vloeren altijd uit.

Schrapers en stekers

Voor het verwijderen van hardnekkig vuil en stickers hebben wij schrapers en stekers van hoge kwaliteit. Met deze handige gereedschappen wordt het schoonmaken van oppervlakken een stuk gemakkelijker en efficiënter. Vertrouw op onze schrapers en stekers voor een moeiteloze schoonmaak.

Ladders en trappen

Veiligheid is de eerste prioriteit bij het schoonmaken van hoge plaatsen. Daarom bieden wij een zorgvuldig geselecteerde selectie van betrouwbare ladders en trappen die voldoen aan de hoogste eisen. Met onze stevige en stabiele ladders en trappen kunt u elke taak veilig uitvoeren.

Wij hebben alles in huis om uw schoonmaakklus tot een succes te maken. Wij ondersteunen onze klanten graag met een breed assortiment producten en hoogwaardige reinigingsmiddelen. Waar wacht je nog op? Laten we samen aan de slag gaan! 

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer