Nilfisk

Nilfisk is leverancier van reinigingsmachines al meer dan 100 jaar. Stofzuigers, schrobzuigmachines, veegmachines, eenschijfsmachines en outdoor machines.

Ontdek de kracht van Nilfisk

Wil jij jouw schoonmaakwerkzaamheden naar een hoger niveau tillen? Dan is Nilfisk het merk waar je naar op zoek bent. Met een uitgebreid assortiment van hoogwaardige schoonmaakapparatuur bieden wij jou de perfecte oplossingen voor elke schoonmaakuitdaging. Laat je verrassen door de ongeëvenaarde kracht, efficiëntie en duurzaamheid van Nilfisk-producten en maak schoonmaken een fluitje van een cent.

Het beste in reinigingsprestaties

Bij Nilfisk staat kwaliteit voorop. Elk product is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om uitmuntende reinigingsprestaties te leveren. Of je nu een compacte stofzuiger, een robuuste hogedrukreiniger of een professionele schrobzuigmachine nodig hebt, Nilfisk biedt de betrouwbaarheid en prestaties die je zoekt. Met geavanceerde technologieën en innovatieve functies zorgt Nilfisk ervoor dat jouw schoonmaaktaken efficiënt en grondig worden uitgevoerd, keer op keer.

Overzicht producten:

  • Vloerreiniging
  • Stofzuigers
  • Hogedruk reinigers
  • Reinigingsmiddelen

Duurzaamheid voor een schonere toekomst

Als groothandel in schoonmaak begrijpen wij het belang van duurzaamheid. Nilfisk deelt deze visie en zet zich in voor een schonere toekomst. De producten van Nilfisk zijn ontworpen met oog voor het milieu, waarbij gebruik wordt gemaakt van energie-efficiënte technologieën en duurzame materialen. Door te kiezen voor Nilfisk draag je niet alleen bij aan het behoud van een schone omgeving, maar ook aan het verminderen van jouw ecologische voetafdruk.

Maatwerk voor elke sector

Nilfisk begrijpt dat verschillende sectoren verschillende schoonmaakeisen hebben. Daarom bieden wij een breed scala aan Nilfisk-producten die zijn afgestemd op specifieke industrieën. Of je nu werkzaam bent in de gezondheidszorg, horeca, industrie of retail, wij hebben de juiste schoonmaakoplossingen voor jou. Van compacte en wendbare machines tot krachtige en veelzijdige apparatuur, Nilfisk biedt maatwerk dat voldoet aan de unieke behoeften van jouw sector.

Vertrouw op de expertise van Nilfisk

Wanneer je kiest voor Nilfisk, kies je voor meer dan alleen hoogwaardige schoonmaakapparatuur. Je kiest voor een betrouwbare partner die al meer dan honderd jaar ervaring heeft in de branche. Nilfisk is een wereldleider op het gebied van professionele reinigingssystemen en staat bekend om zijn kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. Bij ons ben je verzekerd van uitstekende service, technische ondersteuning en advies op maat. Vertrou w op de expertise van Nilfisk en til jouw schoonmaakwerk naar een hoger niveau.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer