Europroducts

MTS Europroducts is uw kennispartner en ervaren leverancier voor al uw hygiëneproducten zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, poetspapier, poetslappen, nonwovendoeken, zepen en absorptiematerialen. Van ons eigen merk Euro Products, A-merken tot private label! Wij staan voor integer zakendoen en eerlijke samenwerking. ‘The Clear and Clean Solution’ is onze missie. Verschillende certificeringen geven u de zekerheid dat onze producten duurzaam en milieuvriendelijk zijn geproduceerd en ingekocht.

Kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe concurrerende prijs.


Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: