Senzora

Krachtige schoonmaakproducten voor jouw succes.

Bij ons, de groothandel in schoonmaak, begrijpen we dat jouw succes afhangt van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de schoonmaakproducten die je gebruikt. Daarom zijn we trots om het merk Senzora in ons assortiment aan te bieden. Met Senzora heb jij de kracht in handen om elke schoonmaakuitdaging aan te pakken en een glanzend resultaat te behalen.

Innovatieve formules voor uitmuntende resultaten

Senzora staat bekend om zijn innovatieve formules die speciaal zijn ontwikkeld om uitmuntende schoonmaakresultaten te behalen. Of je nu te maken hebt met hardnekkig vuil, vlekken of geuren, Senzora heeft de juiste oplossing voor elke situatie. Dankzij de geavanceerde technologieën en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten biedt Senzora producten die keer op keer topprestaties leveren.

Een breed scala aan producten voor elke schoonmaakbehoefte

Of je nu een professionele schoonmaker bent, verantwoordelijk bent voor het schoonhouden van een kantoorpand of gewoon je eigen huis wilt schoonmaken, Senzora heeft een breed scala aan producten die aan al jouw schoonmaakbehoeften voldoen. Van krachtige allesreinigers en vloerreinigers tot glasreinigers en sanitairreinigers, Senzora biedt een complete lijn van hoogwaardige schoonmaakproducten.

Efficiëntie en gebruiksgemak voor optimale productiviteit

Bij Senzora geloven we dat schoonmaken efficiënt en gemakkelijk moet zijn, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke taken. Daarom zijn onze producten niet alleen krachtig, maar ook gebruiksvriendelijk. Met handige verpakkingen, duidelijke instructies en snelle resultaten helpen de Senzora producten jou om je schoonmaaktaken snel en effectief af te ronden, wat resulteert in optimale productiviteit.

Senzora: Vertrouwd door professionals, geschikt voor iedereen

Senzora is al jarenlang een vertrouwd merk in de schoonmaakindustrie. Veel professionele schoonmakers en schoonmaakbedrijven vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van Senzora producten. Maar Senzora is niet alleen voor professionals. Onze producten zijn ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en zijn geschikt voor iedereen die waarde hecht aan een schone en hygiënische omgeving. Met Senzora ben jij verzekerd van een merk dat je kunt vertrouwen.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer