Greenspeed

Greenspeed® is producent en ontwikkelaar. Om duurzame, milieubewuste reiniging te waarborgen en naar een hoger niveau te tillen, werkt Greenspeed® voortdurend aan de verdere ontwikkeling van de microvezeltechnologie. Ook introduceren wij regelmatig vernieuwde, innovatieve technieken.

Essentieel is een intensieve, langdurige samenwerking met de professionele vakgroothandels in de schoonmaakbranche, een solide basis van waaruit wij de eindgebruiker snel en gericht kunnen bedienen. Aan zowel de vakgroothandels als de eindgebruiker geven wij deskundig advies en vakkundige begeleiding. Ook bieden we opleidingen, trainingen en workshops aan.


Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: