Brabantia

Brabantia is opgericht in 1919 in Aalst. Met een vast geloof in eerlijke producten, gemaakt door mensen met hart voor kwaliteit.

Ontdek de duurzame schoonmaakoplossingen van Brabantia

Welkom bij onze groothandel in schoonmaakartikelen! Ben jij op zoek naar hoogwaardige en duurzame schoonmaakoplossingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment van het gerenommeerde merk Brabantia, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle designs. Ontdek nu de vele voordelen van Brabantia en maak van schoonmaken een plezierige ervaring!

Milieuvriendelijk schoonmaken met Brabantia

Als jij geeft om het milieu, dan zal Brabantia zeker jouw aandacht trekken. Dit innovatieve merk streeft naar een duurzame toekomst en produceert schoonmaakartikelen met respect voor het milieu. Van afvalbakken tot schoonmaakdoeken, Brabantia maakt gebruik van gerecyclede materialen en duurzame productiemethoden. Door te kiezen voor Brabantia draag jij bij aan een schonere en groenere wereld.

Stijlvol design voor een opgeruimd huis

Niet alleen zijn de producten van Brabantia milieuvriendelijk, maar ze zien er ook nog eens stijlvol uit. Met oog voor detail en trendy ontwerpen brengt Brabantia een vleugje elegantie in jouw schoonmaakroutine. Van strakke afvalemmers tot moderne droogrekken, de producten van Brabantia zijn een aanvulling op elk interieur. Met Brabantia combineer jij functionaliteit met een prachtig design.

Optimale schoonmaakefficiëntie

Tijd is kostbaar, vooral als het gaat om schoonmaken. Brabantia begrijpt dit en biedt producten die jouw schoonmaaktaken efficiënter maken. Met slimme functies en handige accessoires, zoals uittrekbare strijkplankhoezen en snelopneembare microvezeldoeken, bespaar jij tijd en moeite. Maak je schoonmaakroutine effectiever en geniet van meer vrije tijd met de praktische oplossingen van Brabantia.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Brabantia staat al jarenlang garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Door te kiezen voor Brabantia kies jij voor betrouwbare en langdurige producten die bestand zijn tegen intensief gebruik. Met aandacht voor details en hoogwaardige materialen, levert Brabantia producten die voldoen aan de hoogste normen. Investeer in de toekomst van jouw schoonmaakroutine en vertrouw op de kwaliteit van Brabantia.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer