Schoonmaakbedrijf Fonville

Al sinds de oprichting van Abeco is het schoonmaakbedrijf een vaste klant van ons. We denken mee en schakel waar nodig om oplossingen te bieden.

Fonville is een toonaangevend bedrijf op het gebied van vastgoeddiensten, gevestigd in Nederland. Met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1959, heeft Fonville een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare en professionele partner in de vastgoedsector. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder vastgoedbeheer, verkoop en verhuur van woningen en bedrijfspanden, taxaties en advies.

Een van de kenmerken die Fonville onderscheidt, is de sterke focus op klanttevredenheid. Het bedrijf streeft ernaar om aan de specifieke behoeften en wensen van elke klant te voldoen. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte woning voor een particuliere koper, het beheren van vastgoedportefeuilles voor investeerders of het bieden van deskundig advies aan huurders en verhuurders, Fonville zet zich in voor het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan de verwachtingen van hun klanten.

Daarnaast is Fonville ook actief betrokken bij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf zet zich in voor energiezuinige oplossingen en stimuleert het gebruik van duurzame materialen in de bouw- en vastgoedsector. Fonville houdt rekening met de impact van hun activiteiten op het milieu en streeft naar een positieve bijdrage aan de samenleving.

Met een team van ervaren professionals en een uitgebreid netwerk in de vastgoedsector is Fonville uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de Nederlandse vastgoedmarkt. Het bedrijf blijft streven naar innovatie en groei, met als doel hun klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden. Fonville blijft zich inzetten voor de hoogste normen van professionaliteit, integriteit en klantgerichtheid, en blijft een betrouwbare partner voor al uw vastgoedbehoeften.

www.fonville.nl

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer