Konnected

KonnecteD is het werk- en leerbedrijf dat inwoners uit de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe met een afstand tot werk ontwikkelt.

KonnecteD is een innovatief bedrijf dat zich richt op het creëren van verbindingen tussen werkzoekenden en werkgevers. Met een duidelijke missie om werkzoekenden te ondersteunen bij het vinden van passend werk en werkgevers te helpen bij het invullen van hun vacatures, speelt KonnecteD een belangrijke rol in de lokale arbeidsmarkt. Het bedrijf werkt nauw samen met gemeenten, bedrijven en andere organisaties om de juiste match te maken tussen werkgevers en potentiële werknemers. Door middel van coaching, training en bemiddeling zorgt KonnecteD ervoor dat werkzoekenden de nodige vaardigheden en kansen krijgen om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt.

Een van de unieke aspecten van KonnecteD is het gebruik van moderne technologie en digitale platforms om werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact te brengen. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde matching-algoritmen en online tools om de juiste kandidaten te vinden voor specifieke vacatures. Daarnaast organiseert KonnecteD regelmatig evenementen en netwerkbijeenkomsten waar werkgevers en werkzoekenden elkaar kunnen ontmoeten en van gedachten kunnen wisselen. Op deze manier creëert KonnecteD een dynamische en levendige omgeving waarin talenten worden ontdekt en carrièremogelijkheden worden gerealiseerd.

Naast het verbinden van werkzoekenden en werkgevers, zet KonnecteD zich ook in voor het bevorderen van inclusie en diversiteit op de arbeidsmarkt. Het bedrijf gelooft in gelijke kansen voor iedereen en streeft ernaar om barrières te doorbreken die mensen kunnen ervaren bij het vinden van werk. Door samen te werken met lokale gemeenschappen, sociale partners en andere belanghebbenden, zet KonnecteD zich in voor een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar volledige potentieel te benutten. Met deze holistische benadering draagt KonnecteD bij aan een betere samenleving en economie waarin iedereen kan floreren.

Al met al is KonnecteD een vooruitstrevend bedrijf dat zich inzet voor het verbinden van werkzoekenden en werkgevers, het benutten van technologie en het bevorderen van inclusie. Met hun innovatieve aanpak en sterke samenwerking met verschillende stakeholders spelen ze een cruciale rol in het versterken van de lokale arbeidsmarkt. KonnecteD helpt individuen bij het vinden van passend werk en ondersteunt bedrijven bij het invullen van hun vacatures, terwijl ze tegelijkertijd een inclusieve en diverse arbeidsmarkt bevorderen.

www.konnected.nl

© afbeelding KonnecteD

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer