Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

Een uitgebreid assortiment onder één dak

Bij Abeco hebben we alles wat je nodig hebt voor de professionele schoonmaak. Ons assortiment is zeer uitgebreid en door onze jarenlange ervaring in het schoonmaak vak hebben we deze met zorg samengesteld. Bij ons kan je terecht voor al je schoonmaak benodigdheden of het nu gaat om glasbewassing, dagelijkse schoonmaak of specialistische schoonmaak producten. Onze adviseurs staan elke dag voor je klaar om je bij te staan met het juiste advies om professioneel schoon te maken. Abeco levert professionele schoonmaakmiddelen, sanitaire benodigdheden, afvalzakken, hulpmaterialen voor de schoonmaak, schoonmaak machines en alles wat te maken heeft met de professionele schoonmaak.

Service die het verschil maakt

Bij Abeco draait alles om service. We willen dat je als klant de beste ervaring hebt. Ons zeer ervaren team staat altijd voor je klaar, op ieder moment. Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt of een demonstratie of cursus wilt volgen, wij zijn er om je te helpen. We begrijpen dat schoonmaken meer is dan alleen de juiste producten hebben. Daarom bieden we deskundig advies en vrijblijvende demonstraties aan. We willen dat je met vertrouwen elke schoonmaakklus aankunt. En als je wat extra begeleiding nodig hebt, helpen we je zelfs met het opstellen van een werkplan. Bij Abeco laten we je nooit in de steek.

Maak kennis met het gemak van Abeco

Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk! Bij Abeco doen we er alles aan om jouw schoonmaak ervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. We hebben niet alleen het uitgebreide assortiment dat je nodig hebt, maar ook de service en expertise om je te ondersteunen. Dus waarom zou je ergens anders heen gaan? Kies voor het gemak, de kwaliteit en het vertrouwen van Abeco. Wij staan iedere dag voor je klaar, wij nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen op ons mooie bedrijfspand in Coevorden.

Neem contact met ons op en ervaar de Abeco service!

Ben je klaar om schoonmaken een stuk eenvoudiger en plezieriger te maken? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op! Het team van Abeco staat klaar om al je vragen te beantwoorden, demonstraties te geven of je te begeleiden bij het opstellen van een werkplan. We zijn er om jou te helpen en jouw schoonmaakbehoeften te vervullen. Kies voor Abeco in Coevorden en ervaar de waarom kennis, kunde en advies belangrijk zijn voor jouw organisatie. Onze adviseurs staan voor je klaar om bij je langs te komen, neem gerust contact op met onze binnendienst voor het maken van een afspraak!

© 2024 — Abeco Holland