Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

Een uitgebreid assortiment onder één dak

Bij Abeco Holland hebben we alles wat je nodig hebt voor een stralend schone omgeving. Ons assortiment is super uitgebreid en divers, zodat je al je schoonmaakbenodigdheden op één plek kunt vinden. Geen gedoe met meerdere bestellingen bij verschillende leveranciers. Met ons uitgebreide assortiment bespaar je kostbare tijd. Of je nu schoonmaakmiddelen, materialen, toiletpapier, handzeep, plastic bekers of zelfs nieuwe en gebruikte schoonmaakmachines nodig hebt, wij hebben het allemaal voor je in huis. Het enige wat je hoeft te doen, is bij ons langs te komen en alles is binnen handbereik.

Service die het verschil maakt

Bij Abeco Holland draait alles om service. We willen dat jij als klant de beste ervaring hebt. Ons geweldige team staat altijd voor je klaar, op ieder moment. Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt of een demonstratie of cursus wilt volgen, wij zijn er om je te helpen. We begrijpen dat schoonmaken meer is dan alleen de juiste producten hebben. Daarom bieden we deskundig advies en vrijblijvende demonstraties aan. We willen dat je met vertrouwen elke schoonmaakklus aankunt. En als je wat extra begeleiding nodig hebt, helpen we je zelfs met het opstellen van een werkplan. Bij Abeco Holland laten we je nooit in de steek.

Maak kennis met het gemak van Abeco Holland

Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk! Bij Abeco Holland doen we er alles aan om jouw schoonmaakervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. We hebben niet alleen het uitgebreide assortiment dat je nodig hebt, maar ook de service en expertise om jou te ondersteunen. Dus waarom zou je ergens anders heen gaan? Kies voor het gemak, de kwaliteit en het vertrouwen van Abeco Holland. Kom gezellig langs en ontdek zelf hoe we jou kunnen helpen om elke schoonmaakklus met gemak aan te pakken.

Neem contact met ons op en ervaar de Abeco Holland-service!

Ben je klaar om schoonmaken een stuk eenvoudiger en plezieriger te maken? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op! Het team van Abeco Holland staat klaar om al je vragen te beantwoorden, demonstraties te geven of je te begeleiden bij het opstellen van een werkplan. We zijn er om jou te helpen en jouw schoonmaakbehoeften te vervullen. Kies voor Abeco Holland in Coevorden en ervaar de uitstekende service waar we bekend om staan. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en samen een stralend schone toekomst tegemoet te gaan!

© 2024 — Abeco Holland