Assortiment

Abeco Holland heeft een veelzijdig assortiment voor de schoonmaak van uw sporthal, sauna, school, zwembad, raam, vloer enzovoort. Op onze site vindt u een overzicht van de materialen, middelen, machines, disposables, producten en service die wij leveren.


Schoonmaakmaterialen

Abeco Holland heeft een ruim assortiment aan schoonmaakmaterialen. Hieronder vallen bijvoorbeeld microvezeldoekjes en theedoeken, stofzuigerzakken, schuurschijven en vloerwissers maar ook al uw benodigdheden als glazenwasser. Al uw materialen onder 1 dak is wel zo handig!

(meer…)

Bekijk het assortiment van Schoonmaakmaterialen

Schoonmaakmiddelen

In elk bedrijf zijn schoonmaakmiddelen nodig. Of dat nu een allesreiniger, een speciaalreiniger, desinfectiemiddel of wasmiddel is. Abeco Holland heeft een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmiddelen van handzeep tot tapijtreiniger en van glasreiniger tot sanitairreiniger. Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden, levering, prijsinformatie of productinformatie.

(meer…)

Bekijk het assortiment van Schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmachines

Abeco Holland biedt een ruim assortiment aan van schoonmaakmachines voor professioneel gebruik. Of u nu een grote of een kleine klus moet klaren, wij kunnen u adviseren over de geschikte machine. Al onze machines zijn van hoge kwaliteit en met een servicecontract van Abeco Holland bent u helemaal verzekerd van continuïteit.

(meer…)

Bekijk het assortiment van Schoonmaakmachines

Disposables en overig

Voor disposable handschoenen, hoofdbescherming, gezichtsbescherming en overtrekken bent u bij Abeco Holland aan het juiste adres. Abeco Holland kan ook voorzien in veiligheids- en stofbrillen, EHBO-artikelen, luchtverfrissing, absorptiematerialen, dooikorrels en professionele shampoo voor in bijvoorbeeld een sauna of sportaccomodatie. Ons uitgebreide assortiment geeft u de mogelijkheid meerdere artikelen bij 1 adres te bestellen, wat uiteindelijk weer een tijdbesparing oplevert. Voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende demonstratie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Bekijk het assortiment van Disposables en overig

Papier en dispensers

Dispensers zijn tegenwoordig erg belangrijk in onder andere sanitaire ruimten zoals handdoekautomaten, zeepautomaten, toiletrolhouders of handendrogers. Abeco Holland heeft een uitgebreid assortiment in deze onmisbare dispensers, in het klein en groot en zelfs ‘hufterproof’. Ook bijvoorbeeld toiletrollen, keukenrollen, handdoekrollen en facial tissues kunt u bij ons bestellen. Wij hebben veel papierwaren met Europees keurmerk en milieukeurmerken. Wij gaan mee met de trend van gerecyceld, duurzaam en milieuverantwoord papier. U kunt een afspraak bij ons maken om een kijkje te nemen in onze showroom maar u kunt natuurlijk ook telefonisch of per email informatie opvragen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

(meer…)

Bekijk het assortiment van Papier en dispensers

Vuilnisbakken en vuilniszakken

In elke ruimte is weer een andere vuilnisbak nodig. Een vuilnisbak in een kantoorruimte moet natuurlijk aan andere eisen voldoen dan die in een sanitaire ruimte. Ons uitgebreide assortiment houdt hier rekening mee. Ons assortiment vuilniszakken sluit hier uiteraard op aan zodat u op 1 adres het gehele pakket kunt krijgen. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag.

(meer…)

Bekijk het assortiment van Vuilnisbakken en vuilniszakken

Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36