Satino

Totaalleverancier op gebied van hygienepapier, toiletpapier, papieren handdoeken, papieren handdoekrollen, poetsrollen, handzepen en alle soorten dispensers.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen laten we jou graag kennismaken met het merk Satino. Satino is dé keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. Laat je verrassen door de krachtige prestaties en innovatieve oplossingen die Satino te bieden heeft. Of je nu verantwoord wilt schoonmaken, kosten wilt besparen of simpelweg de beste producten zoekt, met Satino ben je verzekerd van succes.

Kwaliteit zonder compromissen

Satino staat synoniem voor kwaliteit zonder compromissen. We begrijpen dat je alleen het beste wilt voor jouw schoonmaakbehoeften. Met Satino hoef je geen concessies te doen. Elk product in het assortiment wordt zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen en grondig getest op duurzaamheid en prestaties. Je kunt vertrouwen op de consistente kwaliteit van Satino, keer op keer.

Verantwoord schoonmaken

Als jij geeft om het milieu, dan past Satino perfect bij jouw waarden. Satino is een merk dat voorop loopt in duurzaamheid en verantwoordelijkheid. De producten van Satino worden geproduceerd met respect voor de natuur en dragen bij aan een circulaire economie. Kies voor Satino en draag bij aan een schonere wereld, zonder concessies te doen aan schoonmaakprestaties.

Bespaar op kosten, niet op kwaliteit

Satino biedt jou de mogelijkheid om te besparen op kosten, zonder in te leveren op kwaliteit. Dankzij innovatieve technologieën en efficiënte ontwerpen zorgen de producten van Satino voor een optimale reiniging, met minder verbruik. Dit betekent lagere kosten voor jouw schoonmaakoperaties, terwijl je toch kunt vertrouwen op de hoogste standaard van schoonmaakkwaliteit. Satino helpt je het beste te halen uit jouw budget.

Laat Satino jouw partner zijn

Met Satino als jouw betrouwbare partner in schoonmaak, heb je altijd een voorsprong op jouw concurrentie. Het merk Satino biedt een uitgebreid assortiment aan schoonmaakartikelen, van toiletpapier en handdoeken tot afvalzakken en dispensers. Vertrouw op de expertise van Satino en maak indruk met een schone, hygiënische omgeving. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en kostenbesparing. Kies voor Satino, jouw partner in schoonmaakoplossingen.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer