Cleanfix

In 1976 is Cleanfix begonnen met het produceren van tapijtreinigingsmachines onder de naam Siprotech.

Ontdek de kracht van Cleanfix voor jouw schoonmaakbedrijf!

Als groothandel in schoonmaak begrijpen we jouw behoefte aan efficiëntie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom stellen we met trots Cleanfix aan je voor, een merk dat voldoet aan al deze eisen en meer. Met Cleanfix heb jij de ideale partner voor al jouw schoonmaakwerkzaamheden binnen handbereik.

Cleanfix biedt de volgende machines aan:

  • Scrobmachines
  • Boenmachines
  • Stofzuigers
  • Stof- en waterzuigers
  • Tapijtreinigingsmachines
  • Veegmachines
  • Stoomreinigers
  • Schuimreinigers

Optimaliseer je schoonmaakproces met Cleanfix apparatuur

Met Cleanfix ben je verzekerd van hoogwaardige schoonmaakapparatuur die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Of je nu vloeren wilt reinigen, tapijten wilt stofzuigen of ramen wilt lappen, Cleanfix heeft de juiste oplossing voor elke schoonmaakuitdaging. De apparatuur is ontworpen met oog voor gebruiksgemak, duurzaamheid en resultaat, zodat jij efficiënter en effectiever kunt werken.

Ervaar de duurzaamheid van Cleanfix

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Cleanfix en dat merk je in al hun producten. Niet alleen zijn de apparaten energiezuinig, maar ze zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Hierdoor bespaar je niet alleen op energiekosten, maar ook op vervangingskosten. Cleanfix helpt je om jouw ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd kosten te besparen.

Krijg de beste service en ondersteuning

Bij Cleanfix gaat het niet alleen om het leveren van uitstekende apparatuur, maar ook om het bieden van de beste service en ondersteuning. Ons team van experts staat voor je klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste Cleanfix-producten voor jouw specifieke behoeften. Bovendien bieden we een snelle en betrouwbare after-sales service, zodat jij zorgeloos kunt blijven werken met jouw Cleanfix-apparatuur.

Vertrouw op de kwaliteit van Cleanfix

Met Cleanfix kies je voor kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Het merk is al jarenlang een toonaangevende naam in de schoonmaakindustrie en wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn uitmuntende prestaties. De betrouwbaarheid en duurzaamheid van Cleanfix-apparatuur maken het de ideale keuze voor schoonmaakprofessionals die streven naar de beste resultaten en tevreden klanten.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer