Lovibond

Lovibond is een van de marktleiders op het gebied van wateranalyse.

Bij ons, jouw vertrouwde groothandel in schoonmaak, hebben we een merk dat de kracht heeft om jouw schoonmaakresultaten naar een hoger niveau te tillen: Lovibond. Met Lovibond ben je verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie in al je schoonmaakwerkzaamheden. Of je nu een professionele schoonmaker bent of verantwoordelijk voor het schoonhouden van een bedrijfsruimte, Lovibond is er om jou te ondersteunen.

Optimaliseer Jouw Schoonmaakproces

Met Lovibond in ons assortiment geven we jou de mogelijkheid om je schoonmaakproces te optimaliseren. Of het nu gaat om vloerreiniging, sanitair onderhoud of glasbewerking, Lovibond biedt een breed scala aan hoogwaardige schoonmaakoplossingen die voldoen aan al je behoeften. Met de innovatieve producten van Lovibond bespaar je tijd, energie en kosten, terwijl je tegelijkertijd een uitstekend schoonmaakresultaat bereikt.

Vertrouw Op Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Als groothandel begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom hebben we Lovibond in ons assortiment opgenomen. Lovibond staat al jaren bekend om zijn hoogwaardige schoonmaakproducten en heeft een uitstekende reputatie in de branche. Je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en effectiviteit van Lovibond-producten, zodat je altijd kunt rekenen op een optimale schoonmaakprestatie.

Blijf Milieubewust met Lovibond

Bij ons begrijpen we dat milieubewustzijn een belangrijk aspect is van schoonmaak. Met Lovibond hoef je je geen zorgen te maken over de impact van je schoonmaakactiviteiten op het milieu. Lovibond streeft naar duurzaamheid en ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste milieunormen. Door te kiezen voor Lovibond draag je bij aan een schonere en groenere toekomst.

Profiteer van Onze Expertise en Service

Naast het aanbieden van Lovibond-producten willen we jou ook voorzien van uitstekende expertise en service. Ons team van schoonmaakprofessionals staat klaar om je te adviseren over de beste producten voor jouw specifieke behoeften. We bieden een persoonlijke benadering, snelle levering en een naadloze ervaring, zodat jij je kunt concentreren op waar je het beste in bent: het leveren van uitstekende schoonmaakresultaten.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer