PBM & diversen

Voor disposable handschoenen, hoofdbescherming, gezichtsbescherming en overtrekken bent u bij Abeco Holland aan het juiste adres


Hey daar! Bij ons ben je aan het juiste adres voor al jouw persoonlijke beschermingsmiddelen. Of je nu een professional bent in een veeleisende werkomgeving of gewoon op zoek bent naar veiligheidsproducten voor je medewerkers, wij hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige beschermingsmiddelen die perfect passen bij jouw behoeften. Laat ons je begeleiden door ons informele aanbod en ontdek de schone mogelijkheden die onze producten bieden.

Handschoenen

Bescherm je handen tegen mogelijke risico’s met onze kwalitatieve handschoenen. Of het nu gaat om wegwerphandschoenen voor eenmalig gebruik of robuuste werkhandschoenen voor zwaardere taken, wij hebben de juiste handschoenen om jouw handen veilig te houden.

Jassen, overalls en schorten

Wij begrijpen dat bescherming van top tot teen belangrijk is. Daarom bieden wij een breed scala aan jassen, overalls en schorten die optimale bescherming bieden. Onze kledingstukken zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat je veilig en comfortabel kunt werken.

Klompen, laarzen en veiligheidsschoenen

Voor bescherming van je voeten hebben wij een selectie van klompen, laarzen en veiligheidsschoenen. Onze schoenen zijn voorzien van stevige materialen en antislipzolen, zodat je veilig kunt bewegen, zelfs op gladde of ruwe ondergronden. Met onze schoenen kun je met een gerust hart aan het werk.

Maskers

Bescherm jezelf tegen stof, dampen, chemicaliën en andere deeltjes met onze maskers. Wij bieden een breed scala aan ademhalingsmaskers die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Met onze maskers kun je vrij ademen terwijl je jezelf beschermt tegen schadelijke stoffen.

Luchtverfrissers

Naast bescherming vinden wij ook het welzijn belangrijk. Onze luchtverfrissers zorgen voor een aangename en frisse werkomgeving. Met verschillende geuren en formaten kun je de luchtverfrisser kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Creëer een aangename werksfeer met onze luchtverfrissers.

EHBO artikelen

Veiligheid gaat hand in hand met adequate EHBO-voorzieningen. Daarom bieden wij een assortiment EHBO artikelen om snel en effectief te kunnen handelen bij ongevallen. Van verbandmiddelen tot pleisters en alles daartussenin, wij hebben de benodigdheden om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen.

Lekbakken en absorptiematerialen

Voor het opvangen en absorberen van vloeistoffen bieden wij lekbakken en absorptiematerialen. Onze lekbakken zijn duurzaam en lekbestendig, terwijl onze absorptiematerialen gemakkelijk vloeistoffen opnemen en verspreiding voorkomen. Met onze oplossingen kun je mogelijke morsingen en lekkages effectief beheersen.

Bij ons vind je de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen om veilig en beschermd te werken. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat jouw veiligheid altijd voorop staat. Dus waar wacht je nog op? Ontdek ons assortiment en maak veiligheid een prioriteit met onze geweldige beschermingsmiddelen!

Abeco Holland kan ook voorzien in veiligheids- en stofbrillen, EHBO-artikelen, luchtverfrissing, absorptiematerialen, dooikorrels en professionele shampoo voor in bijvoorbeeld een sauna of sportaccomodatie.

Vraag advies aan

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer