Rubbermaid

Rubbermaid is een producent van innovatieve, oplossingsgerichte producten voor verschillende markten wereldwijd.

Ontdek de veelzijdigheid van Rubbermaid

Als groothandel in schoonmaakartikelen hebben we een uitgebreid assortiment en zijn we er trots op om het merk Rubbermaid in ons aanbod te hebben. Rubbermaid staat al jaren bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Of je nu een schoonmaakprofessional bent of gewoon op zoek bent naar efficiënte oplossingen voor een schone omgeving, Rubbermaid heeft voor elk schoonmaakdoel de perfecte producten.

Makkelijk schoonmaken met Rubbermaid

Schoonmaken wordt een eenvoudige en plezierige taak met de schoonmaakproducten van Rubbermaid. Dankzij hun slimme ontwerpen en gebruiksvriendelijke functies kunnen schoonmaaktaken efficiënt worden uitgevoerd. Van afvalcontainers tot mopemmers en reinigingskarren, Rubbermaid biedt praktische oplossingen die het schoonmaakproces vereenvoudigen en versnellen. Bespaar tijd en moeite met de betrouwbare producten van Rubbermaid.

Hygiëne en veiligheid gegarandeerd

Bij schoonmaken is hygiëne en veiligheid van het grootste belang. Rubbermaid begrijpt dit en heeft daarom hoogwaardige producten ontwikkeld die voldoen aan de strengste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Van antibacteriële schoonmaakdoekjes tot ergonomische reinigingsgereedschappen, je kunt vertrouwen op Rubbermaid voor een schone en gezonde omgeving. Bescherm jezelf, je medewerkers en je klanten met de innovatieve oplossingen van Rubbermaid.

Duurzaamheid voor een groenere toekomst

Als groothandel begrijpen we ook het belang van duurzaamheid. Rubbermaid deelt deze visie en streeft ernaar om duurzame producten te maken die de impact op het milieu minimaliseren. Met recyclebare materialen en energiezuinige productieprocessen draagt Rubbermaid bij aan een groenere toekomst. Door te kiezen voor Rubbermaid-producten draag je bij aan duurzaam schoonmaken en een betere wereld voor ons allemaal.

Vind de perfecte oplossingen met Rubbermaid

Of je nu op zoek bent naar professionele schoonmaakapparatuur, opslagoplossingen of sanitaire benodigdheden, Rubbermaid heeft een breed scala aan producten die aan al je behoeften voldoen. Met hun uitgebreide assortiment kun je de perfecte oplossingen vinden voor elke schoonmaakuitdaging. Vertrouw op Rubbermaid en maak schoonmaken efficiënter, hygiënischer en milieuvriendelijker dan ooit tevoren.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer