Afval

In elke ruimte is weer een andere vuilnisbak nodig. Een vuilnisbak in een kantoorruimte moet natuurlijk aan andere eisen voldoen dan die in een sanitaire ruimte. Ons uitgebreide assortiment houdt hier rekening mee.


Groot in alles wat met afval te maken heeft! Of je nu op zoek bent naar afvalbakken, afvalzakken of hygiëneproducten, wij hebben het allemaal. Met ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige producten zorgen wij ervoor dat je afvalbeheer moeiteloos en hygiënisch verloopt. Dus, laat ons je meenemen op een reis door onze informele wereld van afval!

Afvalbakken

Van kleine prullenbakken tot grote containers, wij hebben afvalbakken in alle soorten en maten. Onze afvalbakken zijn stevig, duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Of je nu op zoek bent naar een afvalbak voor thuis, op kantoor of in de openbare ruimte, wij hebben de perfecte oplossing om jouw afval netjes en georganiseerd te houden.

Afvalzakken

Om je afval efficiënt te verzamelen en te verwijderen, bieden wij een breed scala aan afvalzakken. Onze afvalzakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen scheuren en lekken. Of het nu gaat om algemeen afval, recycling of gevaarlijk afval, wij hebben de juiste afvalzakken voor elke situatie. Houd je omgeving schoon en gemakkelijk met onze betrouwbare afvalzakken.

Hygiëne

Bij afvalbeheer draait het niet alleen om het verzamelen van afval, maar ook om hygiëne. Daarom bieden wij een assortiment hygiëneproducten die zorgen voor een frisse en schone omgeving. Van handreinigers tot luchtverfrissers en alles daartussenin, onze producten helpen je om een gezonde en aangename omgeving te behouden. Met onze hygiëneproducten voorkom je vervelende geurtjes en bevorder je een prettige omgeving voor iedereen.

Bij ons vind je de juiste oplossingen voor al je afvalgerelateerde behoeften. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en bieden praktische oplossingen voor een efficiënt afvalbeheer. Dus waar wacht je nog op? Ontdek ons assortiment en maak afvalverwerking een eenvoudige en hygiënische taak met onze geweldige producten!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer