Arnold

Clean Chief Executive Officer

Met zijn toegewijde aanpak zorgt directeur Arnold ervoor dat jij als klant altijd op de eerste plaats komt. Of je nu vragen hebt, een offerte nodig hebt of gewoon wat hulp nodig hebt bij allerlei zaken, Arnold staat altijd voor je klaar.

Met zijn jarenlange ervaring in klantcontact weet Arnold precies hoe hij jou het beste kan helpen. Geen vraag is te gek en geen probleem is te groot voor hem. Hij neemt de tijd om naar je te luisteren en begrijpt als geen ander wat je nodig hebt. Met Arnold aan je zijde, kun je erop vertrouwen dat je altijd de beste oplossingen en producten ontvangt.

Wat Arnold onderscheidt, is zijn vermogen om alles tot in de puntjes te regelen. Hij zorgt ervoor dat je offertes snel en accuraat worden afgehandeld, zonder gedoe. Bovendien heeft hij oog voor detail en zorgt hij ervoor dat alle randzaken soepel verlopen. Met Arnold hoef je je nergens zorgen over te maken; hij neemt alles in goede banen en zorgt voor een vlekkeloze ervaring.

Kortom, Arnold Fonville is de drijvende kracht achter Abeco Holland. Met zijn persoonlijke benadering, uitgebreide kennis en organisatorisch talent staat hij altijd voor je klaar. Bij Abeco Holland ben je in goede handen met Arnold aan je zijde. Neem vandaag nog contact met hem op en ontdek hoe hij jou kan helpen bij al je groothandelbehoeften.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Karin

Clean expert en administratie

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer