SC Johnson

Ontdek de krachtige schoonmaakformules en innovatieve oplossingen die jouw schoonmaakroutine naar een hoger niveau tillen.

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan producten van het bekende merk SC Johnson. Met SC Johnson heb jij alles wat je nodig hebt om je omgeving brandschoon te houden.

Maak Korte Metten met Vuil en Vlekken

Met SC Johnson hoef jij je nooit meer zorgen te maken over hardnekkig vuil en lastige vlekken. Onze schoonmaakproducten zijn speciaal ontwikkeld om effectief en efficiënt te reinigen. Van vloerreinigers die zelfs de meest ingebrande vlekken verwijderen tot allesreinigers die elke oppervlakte laten stralen, SC Johnson heeft het allemaal. Maak korte metten met vuil en vlekken en geniet van een frisse en schone omgeving.

Vertrouw op Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Bij onze groothandel staan we garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat geldt ook voor SC Johnson, een merk dat al jarenlang bekendstaat om zijn hoogwaardige producten. Met SC Johnson weet je dat je kunt vertrouwen op de krachtige werking en duurzaamheid van de schoonmaakartikelen. Of het nu gaat om het reinigen van je keuken, badkamer of kantoor, SC Johnson levert consistent uitstekende resultaten.

Maak een Duurzame Keuze met SC Johnson

Naast effectiviteit hecht SC Johnson ook veel waarde aan duurzaamheid. Het merk streeft ernaar om milieuvriendelijke schoonmaakproducten te ontwikkelen die de impact op het milieu minimaliseren. Van biologisch afbreekbare ingrediënten tot verpakkingen van gerecycled materiaal, SC Johnson zet zich in voor een schonere toekomst. Kies voor duurzaamheid en maak een bewuste keuze met SC Johnson.

Ontdek het Volledige Assortiment van SC Johnson

In onze groothandel vind je een breed scala aan producten van SC Johnson. Van luchtverfrissers en glasreinigers tot insectenwerende middelen en toiletreinigers, SC Johnson heeft alles om jouw omgeving schoon en fris te houden. Blader door ons assortiment en vind de perfecte schoonmaakoplossingen die passen bij jouw behoeften. Ontdek vandaag nog de kracht van SC Johnson en maak schoonmaken eenvoudig en effectief.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer