Tevan

Anno 1816 en sinds 1978 actief als toonaangevende producent van reinigings- en desinfectiemiddelen. Hoogwaardige producten: Sinds 1978 worden door Tevan in Gorinchem, Nederland, reinigings- en desinfectiemiddelen ontwikkeld, geproduceerd en vermarkt.
Een breed scala aan hoogwaardige producten die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd en ruimschoots voldoen aan alle actuele nationale en internationale wet- en regelgevingen.
De Tevan producten zijn onderscheidend ten opzichte van standaard producten door eigen innovaties en een continue verbeterproces gebaseerd op jarenlange praktijkervaringen en nieuwe inzichten. Sommige producten hebben zelfs een speciale toelating of keurmerk om gebruikt te mogen worden voor specifieke toepassingen.


Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: