Tevan

Met Tevan haal je schoonmaakproducten in huis die voldoen aan de hoogste normen, zodat jij met gemak en vertrouwen een schone omgeving kunt creëren.

Als groothandel in schoonmaakproducten zijn we verheugd om jou kennis te laten maken met Tevan, ons toonaangevende merk dat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Laat ons je vertellen waarom Tevan de beste keuze is voor jouw schoonmaakbehoeften.

Efficiëntie en effectiviteit

Tevan begrijpt dat jouw tijd kostbaar is. Daarom hebben we ons assortiment zo samengesteld dat je kunt vertrouwen op de efficiëntie en effectiviteit van onze producten. Of je nu een groot commercieel schoonmaakbedrijf runt of verantwoordelijk bent voor het schoonhouden van een kleine ruimte, Tevan biedt een breed scala aan schoonmaakoplossingen die je helpen om snel en grondig schoon te maken. Met Tevan bespaar je tijd en moeite, zodat je je kunt concentreren op andere belangrijke taken.

Tevan is:

  • Reinigingsmiddelen
  • Desinfectiemiddelen
  • Hulpmaterialen

Veiligheid voorop

Bij Tevan staat veiligheid voorop. We begrijpen dat jouw gezondheid en die van je klanten en medewerkers van het grootste belang is. Daarom voldoen al onze producten aan strenge veiligheidsnormen en worden ze zorgvuldig getest voordat ze op de markt worden gebracht. Met Tevan kun je met een gerust hart schoonmaken, wetende dat je gebruikmaakt van producten die veilig zijn voor zowel mens als milieu. Kies voor Tevan en maak schoon met vertrouwen.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Bij Tevan zijn we ons bewust van de impact die schoonmaakproducten kunnen hebben op het milieu. Daarom streven we ernaar om duurzame en milieuvriendelijke oplossingen te bieden. Onze producten zijn zo ontwikkeld dat ze effectief zijn in het schoonmaken, terwijl ze tegelijkertijd zo min mogelijk schade aan het milieu toebrengen. Met Tevan draag je bij aan een schonere wereld en kun je trots zijn op je keuze voor duurzame schoonmaakoplossingen.

Partnerschap en ondersteuning

Als groothandel in schoonmaak begrijpen we dat jouw succes ons succes is. Daarom streven we naar een langdurig partnerschap met onze klanten en bieden we uitgebreide ondersteuning. Of je nu advies nodig hebt over welke Tevan-producten het beste bij jouw behoeften passen of hulp zoekt bij het optimaliseren van je schoonmaakprocessen, ons deskundige team staat altijd voor je klaar. Met Tevan kies je niet alleen voor hoogwaardige schoonmaakproducten, maar ook voor een betrouwbare partner die jouw succes ondersteunt.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer