Celectric

Maak kennis met Celectric, het merk dat jouw schoonmaakervaring naar een hoger niveau tilt.

Of je nu een professional bent die dagelijks schoonmaakt of een huishouden runt, Celectric biedt hoogwaardige producten die voldoen aan al je schoonmaakbehoeften.

Efficiëntie en Betrouwbaarheid: Celectric Staat Voor je Klaar

Met Celectric in je arsenaal kun je vertrouwen op efficiëntie en betrouwbaarheid bij elke schoonmaakklus. De producten van Celectric zijn ontworpen om optimale prestaties te leveren en zijn gemaakt met hoogwaardige materialen die lang meegaan. Of het nu gaat om het schoonmaken van vloeren, ramen, keukens of badkamers, Celectric staat voor je klaar.

Celectric tractiebatterij
Celectric Laders

Geavanceerde Technologie voor een Glanzend Resultaat

Met Celectric profiteer je van geavanceerde technologieën die zorgen voor een glanzend resultaat. De schoonmaakproducten van Celectric zijn voorzien van innovatieve formules die grondig reinigen en hardnekkig vuil en vlekken verwijderen. Of je nu een sprankelend schone vloer wilt of een vlekkeloze badkamer, Celectric levert keer op keer indrukwekkende resultaten.

Veiligheid en Milieubewustzijn: Celectric Zorgt voor Je

Bij Celectric begrijpen we het belang van veiligheid en milieubewustzijn. Daarom zijn al onze producten zorgvuldig samengesteld met het oog op jouw gezondheid en het milieu. Celectric gebruikt milieuvriendelijke ingrediënten en vermijdt schadelijke chemicaliën. Je kunt met een gerust hart schoonmaken, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Vertrouw op Celectric: Jouw Partner in Schoonmaak Succes

Wanneer je kiest voor Celectric, kies je voor een betrouwbare partner in schoonmaak succes. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste normen te voldoen en bieden consistente kwaliteit die je van een gerenommeerd merk mag verwachten. Met Celectric in je schoonmaakarsenaal ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan en een schone, frisse omgeving te creëren.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer