CWS

Met een breed scala aan producten van topkwaliteit is CWS dé partner die je nodig hebt om je bedrijf schoon en fris te houden.

Goede hygiënische indruk

CWS begrijpt dat hygiëne niet alleen belangrijk is voor een goede indruk op je klanten, maar ook voor het welzijn en de gezondheid van je medewerkers. Daarom bieden ze producten die niet alleen effectief zijn, maar ook stijlvol en gebruiksvriendelijk. Van moderne ontwerpen tot innovatieve technologieën, CWS staat garant voor producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in je bedrijfsruimtes.

CWS desinfectie
CWS Handzepen

Voor alle branches

Of je nu een klein kantoor, een restaurant, een hotel of een grootschalig bedrijf runt, CWS heeft de perfecte oplossing voor al je sanitaire behoeften. Met een breed assortiment aan producten kun je eenvoudig de juiste keuzes maken op basis van jouw specifieke vereisten. En het beste is dat CWS ook zorgt voor de installatie en het onderhoud van de producten, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent: je bedrijf runnen!

CWS Hygiënebox
CWS oppervlaktereiniging

Professionele productcombinaties

Maar CWS biedt niet alleen geweldige producten, ze hebben ook een team van experts die je kunnen helpen bij het vinden van de ideale oplossingen voor je bedrijf. Met hun diepgaande kennis en ervaring kunnen ze je adviseren over de beste productcombinaties, zodat je optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden die CWS te bieden heeft. Het team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Boost je hygiëne

Met hun hoogwaardige producten, uitstekende service en deskundige advies zul je er geen spijt van krijgen. Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die CWS al heeft geholpen en geef je bedrijf de hygiënische boost die het verdient!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer