Vileda

Met Vileda krijg je toegang tot een uitgebreide reeks schoonmaakproducten die je helpen bij het bereiken van een onberispelijk schone omgeving.

Als groothandel in schoonmaak begrijpen we dat kwaliteit en effectiviteit essentieel zijn bij het leveren van schoonmaakoplossingen. Daarom zijn we trots om het merk Vileda aan te bieden in ons assortiment.

Maak Indruk met Vileda’s Innovatieve Technologieën

Vileda staat bekend om zijn voortdurende streven naar innovatie. De schoonmaakproducten van Vileda maken gebruik van geavanceerde technologieën die zorgen voor optimale prestaties en efficiency. Of je nu op zoek bent naar microvezelmoppen die grondig reinigen zonder chemische reinigingsmiddelen, of ergonomische borstels die comfortabel en efficiënt zijn in gebruik, Vileda biedt een breed scala aan producten die aan al je schoonmaakbehoeften voldoen.

Verhoog Productiviteit en Bespaar Tijd met Vileda

Tijd is kostbaar in de schoonmaakindustrie, en daarom is het belangrijk om efficiëntie te maximaliseren. Met Vileda kun je de productiviteit verhogen en tijd besparen. De schoonmaakproducten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, duurzaamheid en effectiviteit. Of het nu gaat om het schoonmaken van grote oppervlakken of het verwijderen van hardnekkig vuil, Vileda biedt de juiste tools om de klus snel en grondig te klaren.

Maak een Positieve Indruk op Klanten en Medewerkers

Als groothandel begrijpen we dat jouw klanten en medewerkers een schone en hygiënische omgeving waarderen. Met Vileda kun je een positieve indruk maken en het welzijn bevorderen. De schoonmaakproducten van Vileda bieden niet alleen uitstekende reinigingsresultaten, maar dragen ook bij aan een gezondere werkomgeving. Met Vileda maak je een statement dat je zorg draagt voor hygiëne en het welzijn van iedereen die je ruimte betreedt.

Partnerschap met Vileda: Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Door te kiezen voor Vileda als jouw schoonmaakpartner, kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vileda heeft een langdurige reputatie opgebouwd als toonaangevend merk in de schoonmaakindustrie. Met Vileda ben je verzekerd van duurzame producten die aan de hoogste normen voldoen. We zijn er trots op om Vileda in ons assortiment aan te bieden en staan klaar om je te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf .

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer