Vileda

Met een 60 jaar lange ervaring is Vileda wereldwijd één van de bekendste topmerken Wettex. De activiteiten van Freudenberg Home and Cleaning Solutions worden verdeeld over de divisie Consumer en de divisie Professional.

Vileda, uw ideale partner voor de schoonmaak. Met veel ervaring in zowel kwalitatieve, als innovatie producten maakt Vileda van schoonmaak een plezier. De missie van Vileda is u het leven makkelijker te maken, zowel in de schoonmaak als in de wasbehandeling


Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: