Santral

Biedt een uitgebreide keuze RVS dispensers van hoge kwaliteit voor sanitaire ruimtes in bijvoorbeeld kantoren, horeca en scholen.

Een schoon bedrijf begint bij Santral

Ben je op zoek naar de perfecte schoonmaakoplossing voor jouw bedrijf? Zoek niet verder, want Santral is het merk dat je nodig hebt! Met onze hoogwaardige producten en innovatieve technologieën zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf altijd schoon en hygiënisch is. Met Santral maak je een professionele indruk op je klanten en creëer je een gezonde werkomgeving voor je medewerkers.

Efficiëntie en gebruiksgemak in één

Santral staat bekend om zijn efficiënte en gebruiksvriendelijke schoonmaakoplossingen. Onze producten zijn ontworpen met het oog op de behoeften van jouw bedrijf. Of het nu gaat om handzeepdispensers, toiletpapierhouders of luchtverfrissers, Santral biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en gemak. Met de eenvoudige bediening en navulbare systemen bespaar je tijd en moeite, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijfsvoering.

Hoogwaardige kwaliteit voor langdurig gebruik

Kwaliteit staat bij Santral hoog in het vaandel. Onze producten worden vervaardigd volgens de strengste normen, met gebruik van duurzame materialen. Of het nu gaat om roestvrijstalen dispensers of stevige plastic behuizingen, Santral garandeert een langdurige en betrouwbare werking. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze producten, waardoor je investering zich op de lange termijn zal terugbetalen.

Een breed assortiment voor al je schoonmaakbehoeften

Santral biedt een breed assortiment aan schoonmaakproducten die voldoen aan al jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar dispensers voor in de sanitaire ruimtes, papierrollen voor de keuken of reinigingsmiddelen voor de algemene schoonmaak, wij hebben het allemaal. Met Santral hoef je niet verder te zoeken naar verschillende leveranciers, want wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf schoon en fris te houden.

Santral – Jouw betrouwbare partner in schoonmaak

Kies voor Santral en kies voor een betrouwbare partner in schoonmaak. Wij begrijpen dat hygiëne en schoonmaak van groot belang zijn voor jouw bedrijf, en daarom streven wij naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Met ons uitgebreide assortiment, hoogwaardige producten en deskundige ondersteuning staan wij klaar om jou te helpen een schoon en gastvrij bedrij f te creëren. Ontdek vandaag nog de voordelen van Santral en ervaar zelf het verschil!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer