Qlean-tec

Met een uitgebreid assortiment aan innovatieve en effectieve schoonmaakoplossingen biedt Qlean-tec de perfecte tools om jouw schoonmaakactiviteiten naar een hoger niveau te tillen.

Als groothandel in schoonmaakproducten zijn we altijd op zoek naar merken die uitblinken in kwaliteit en prestaties. En dat is precies waarom we zo enthousiast zijn over Qlean-tec.

Maximale Reinigingskracht, Minimale Inspanning

Met Qlean-tec hoef je nooit meer concessies te doen als het gaat om reinigingskracht. Dankzij geavanceerde formules en state-of-the-art technologieën leveren de schoonmaakproducten van Qlean-tec indrukwekkende resultaten. Of je nu te maken hebt met hardnekkig vuil, vlekken of bacteriën, Qlean-tec biedt de oplossing die je nodig hebt. Met minimale inspanning behaal je maximale schoonmaakprestaties.

Veiligheid en Duurzaamheid

Bij Qlean-tec staan veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten worden zorgvuldig samengesteld met oog voor het milieu en de gezondheid van gebruikers. Qlean-tec maakt gebruik van biologisch afbreekbare ingrediënten en vermijdt schadelijke chemicaliën. Hierdoor kun je met een gerust hart schoonmaken, wetende dat je niet alleen voor een brandschoon resultaat zorgt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

Een Oplossing voor Elk Schoonmaakprobleem

Of je nu verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van kantoren, hotels, ziekenhuizen of andere zakelijke omgevingen, Qlean-tec heeft de juiste oplossing voor elk schoonmaakprobleem. Van krachtige reinigingsmiddelen en desinfecterende sprays tot microvezeldoeken en professionele schoonmaakapparatuur, ons uitgebreide assortiment aan Qlean-tec producten voorziet in al je behoeften. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Qlean-tec, zodat je altijd het beste resultaat behaalt.

Kies voor Qlean-tec en Ervaar het Verschil

Wil je jouw schoonmaakactiviteiten naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor Qlean-tec en ervaar het verschil. De innovatieve schoonmaakoplossingen van Qlean-tec bieden niet alleen maximale reinigingskracht en efficiëntie, maar ook duurzaamheid en veiligheid. Met Qlean-tec ben je verzekerd van een brandschoon resultaat en draag je bij aan een schonere wereld. Ontdek vandaag nog het assortiment Qlean-tec producten en maak van schoonmaken een moeiteloze en effectieve taak.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer