Disclaimer

De volgende disclaimer is van toepassing op het gebruik van de website en de diensten van onze groothandel in schoonmaakproducten. Door gebruik te maken van onze website en het plaatsen van een bestelling, stemt u in met de volgende voorwaarden:

Productinformatie: Hoewel we ons best doen om accurate en actuele informatie te verstrekken over onze schoonmaakproducten, kunnen we niet garanderen dat alle informatie volledig en foutloos is. We raden u aan om de productlabels en -instructies zorgvuldig te lezen voordat u onze producten gebruikt.

Aansprakelijkheid: Onze groothandel is niet aansprakelijk voor enige schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van onze schoonmaakproducten. We aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor persoonlijk letsel, eigendomsschade, winstderving of andere gevolgen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van onze producten.

Gebruik van producten: Het gebruik van onze schoonmaakproducten dient te geschieden in overeenstemming met de bijgeleverde instructies en volgens de geldende veiligheidsrichtlijnen. We raden u aan om geschikte beschermende kleding en uitrusting te dragen tijdens het gebruik van onze producten.

Externe links: Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. We hebben geen controle over de inhoud van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid, betrouwbaarheid of legaliteit van de informatie op die sites. Het gebruik van externe links is op eigen risico.

Beschikbaarheid van producten: Hoewel we streven naar continue beschikbaarheid van onze schoonmaakproducten, kunnen we niet garanderen dat alle producten te allen tijde op voorraad zijn. We behouden ons het recht voor om producten zonder voorafgaande kennisgeving uit ons assortiment te verwijderen of om de beschikbaarheid te beperken.

Intellectuele eigendom: Alle inhoud op onze website, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s en handelsmerken, zijn eigendom van onze groothandel in schoonmaakproducten en worden beschermd door auteursrecht- en merkenwetten. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, reproduceren, distribueren of op enige andere wijze te gebruiken zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Wijzigingen: We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of bij te werken. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze pagina te controleren op eventuele wijzigingen. Door gebruik te blijven maken van onze website en diensten na eventuele wijzigingen, accepteert u de gewijzigde disclaimer.

Neem bij vragen of opmerkingen over deze disclaimer contact met ons op.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer