Reinigingsmiddelen

In elk bedrijf zijn reinigingsmiddelen nodig. Of dat nu een allesreiniger, een speciaalreiniger, desinfectiemiddel of wasmiddel is.


Of je nu een professional bent in de schoonmaakbranche of gewoon je eigen ruimtes wilt schoonhouden, wij hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige reinigingsmiddelen die perfect passen bij jouw behoeften. Laat ons je begeleiden door ons informele aanbod en maak kennis met onze geweldige producten.

Sanitair

Een schoon en fris sanitair is van essentieel belang, en daarom hebben wij de perfecte reinigingsmiddelen voor jouw toiletten, badkamers en andere sanitairruimtes. Onze sanitairproducten zorgen niet alleen voor een grondige reiniging, maar laten ook een aangename geur achter. Met onze producten kun je jouw sanitair altijd in topconditie houden.

Vloer

Of het nu gaat om tegels, houten vloeren, vinyl of linoleum, wij hebben de juiste reinigingsmiddelen om jouw vloeren te laten stralen. Onze vloerreinigers zijn effectief, gemakkelijk te gebruiken en laten geen strepen achter. Met onze producten wordt het onderhouden en schoonmaken van jouw vloeren een fluitje van een cent!

Industrie

Voor de industriële sector hebben wij krachtige reinigingsmiddelen die speciaal zijn ontwikkeld om aan de zware eisen van industriële omgevingen te voldoen. Onze industriële reinigers zijn geschikt voor het verwijderen van vet, olie, vuil en andere hardnekkige vlekken. Vertrouw op ons assortiment om jouw industriële ruimtes schoon en veilig te houden.

Specialistische reiniging

Sommige schoonmaaktaken vereisen een specialistische aanpak, en daarom bieden wij een breed scala aan reinigingsmiddelen voor specifieke behoeften. Of het nu gaat om graffiti-verwijdering, roestverwijdering of gevelreiniging, wij hebben de juiste producten om deze uitdagingen aan te pakken. Met onze specialistische reinigingsmiddelen ben je verzekerd van een professioneel resultaat.

Handzepen

Hygiëne begint bij schone handen! Onze handzepen reinigen en verzorgen jouw handen grondig. Met verschillende geuren en varianten kun je de handzeep kiezen die bij jou past. Onze handzepen zijn mild en zacht voor de huid, zodat je ze dagelijks met een gerust hart kunt gebruiken.

Interieur

Voor het schoonmaken van oppervlakken, zoals meubels, glas en kunststoffen, hebben wij de juiste reinigingsmiddelen in huis. Onze interieurreinigers verwijderen vuil en vlekken moeiteloos, terwijl ze een frisse geur achterlaten. Met onze producten blijft jouw interieur altijd schoon en stralend.

Keuken

In de keuken is hygiëne van groot belang. Daarom hebben wij speciale reinigingsmiddelen voor keukenoppervlakken, apparatuur en vloeren. Onze keukenreinigers verwijderen vet en voedselresten grondig, zodat jouw keuken altijd schoon en veilig blijft. Vertrouw op onze keukenproducten voor een schone en gezonde kookomgeving.

Vaatwas

Voor een glanzend schone vaat hebben wij vaatwasproducten die effectief zijn in het verwijderen van vet en aangekoekte voedselresten. Onze vaatwasmiddelen zorgen voor een grondige reiniging en laten je servies en bestek stralen. Met onze vaatwasproducten wordt afwassen een fluitje van een cent!

Desinfectie

Om optimale hygiëne te waarborgen, bieden wij een assortiment desinfectiemiddelen. Onze desinfectieproducten doden bacteriën en virussen, waardoor oppervlakken en ruimtes grondig worden gereinigd. Met onze desinfectiemiddelen kun je een veilige en gezonde omgeving creëren.

Textielwas

Voor schone en fris ruikende kleding en textiel hebben wij de juiste producten. Onze textielwasmiddelen verwijderen vlekken en zorgen voor een grondige reiniging van al jouw kleding. Met onze textielwasproducten blijven jouw kleren langer mooi en fris.

Alles voor een grondige reiniging

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een grondige en efficiënte reiniging. Onze hoogwaardige reinigingsmiddelen zijn speciaal ontwikkeld om aan al jouw behoeften te voldoen. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek ons assortiment en maak jouw schoonmaak ervaring moeiteloos en effectief!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer