Klanten die we graag verzorgen

Een kleine greep uit ons klantenbestand die we graag extra toelichten.

Dokter Schoonmaakorganisatie

Dokter Schoonmaakorganisatie is een toonaangevend schoonmaakbedrijf dat al jarenlang actief is in de schoonmaaksector. Met een team van ervaren professionals biedt het bedrijf hoogwaardige schoonmaakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Lees meer

Forbo

De mooie vloeroplossingen van Forbo helpen we graag om ze mooi te houden.

Lees meer

Konnected

KonnecteD is het werk- en leerbedrijf dat inwoners uit de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe met een afstand tot werk ontwikkelt.

Lees meer

Schoonmaakbedrijf de Toekomst

"Bij Abeco zijn ze makkelijk te bereiken en de sfeer is gemoedelijk. Al meer dan 15 jaar denken o.a. Karin en Arnold mee en helpen waar nodig"

Lees meer

Schoonmaakbedrijf Fonville

Al sinds de oprichting van Abeco is het schoonmaakbedrijf een vaste klant van ons. We denken mee en schakel waar nodig om oplossingen te bieden.

Lees meer

Gemeente Coevorden

Als lokale overheid speelt de gemeente een cruciale rol in het leveren van essentiële diensten aan haar inwoners, het creëren van een veilige en gezonde leefomgeving en het bevorderen van economische groei en ontwikkeling.

Lees meer

Gemeente Westerwolde

De Gemeente Westerwolde is verantwoordelijk voor verschillende essentiële functies binnen haar gebied. Een van de belangrijkste taken van de gemeente is het handhaven van de openbare orde en veiligheid.

Lees meer

DIBO

Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen al meer dan 60 jaar actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen.

Lees meer

© 2024 — Abeco Holland