Koen

Directeur

Koen is een ervaren kracht in het schoonmaak vak, naast het hebben van een eigen schoonmaakbedrijf heeft Koen veel ervaring opgedaan in zowel het schoonmaken als op het gebied van het leveren van schoonmaakmiddelen en materialen. Door zijn kennis, kunde en ervaring in de schoonmaak is Koen een graag geziene adviseur bij onze klanten.

Door de jarenlange ervaring in het schoonmaakvak is hij een allrounder binnen ons bedrijf, daarnaast heeft Koen veel ervaring opgedaan in de linnenwas, vaatwas en voedingsmiddelen industrie. Koen helpt uw organisatie verder als het gaat om het verbeteren van de kwaliteit van de reiniging en het adviseren van de juiste systemen voor uw medewerkers.

Met zijn scherpe inzichten en gedrevenheid is hij de partner om jouw zakelijke schoonmaakdoelen te realiseren. Koen is ervaren in het optimaliseren van interne processen en zorgt ervoor dat jouw organisatie efficiënter en winstgevender wordt.

Wilt u kennis maken met Koen? Neem dan gerust contact met hem op via onderstaand mailadres.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer