Unger

Unger is sinds 50 jaar de dominerende markt- en competentieleider voor professionele, hoogwaardige glasreinigingsproducten.

Ontdek de kracht van Unger voor al je schoonmaakbehoeften

Als groothandel in schoonmaak begrijpen we dat efficiëntie en kwaliteit essentieel zijn bij het schoonmaken. Daarom zijn we trots om het merk Unger in ons assortiment aan te bieden. Met Unger krijg je toegang tot innovatieve en hoogwaardige schoonmaakoplossingen die je helpen om je werk sneller en effectiever te doen. Ontdek de kracht van Unger en verbeter je schoonmaakresultaten vandaag nog!

De ultieme partner voor professionele glasreiniging

Wanneer het aankomt op glasreiniging, is Unger de ultieme partner die je nodig hebt. Met hun geavanceerde raamwissers, telescoopstelen en reinigingsaccessoires biedt Unger een complete oplossing voor al je glasreinigingsbehoeften. Of je nu een hoog gebouw, een kantoorpand of een woning wilt reinigen, Unger staat garant voor streeploze en glanzende ramen, keer op keer.

Veelzijdige reinigingsgereedschappen voor elk oppervlak

Het schoonmaken van verschillende oppervlakken vereist specifieke gereedschappen en Unger heeft het allemaal. Van vloerreiniging tot gevelreiniging en alles daartussenin, Unger biedt een breed scala aan veelzijdige reinigingsgereedschappen die zich aanpassen aan elk oppervlak. Met hun ergonomisch ontworpen handvatten, duurzame materialen en doordachte functionaliteit, maken de producten van Unger je schoonmaaktaken eenvoudig en effectief.

Innovatieve oplossingen voor moeilijk bereikbare plekken

Sommige schoonmaakklussen vereisen toegang tot moeilijk bereikbare plekken, zoals hoge plafonds, krappe hoeken of smalle ruimtes. Met Unger hoef je je geen zorgen te maken. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan telescoopstelen, borstels en accessoires die je helpen om zelfs de lastigste plekken te bereiken. Dankzij de innovatieve technologieën en slimme ontwerpen van Unger kun je efficiënt en veilig schoonmaken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Kies voor duurzaamheid en betrouwbaarheid met Unger

Als groothandel begrijpen we ook het belang van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Unger is zich hier volledig van bewust en biedt producten die aan deze eisen voldoen. De materialen van Unger zijn van hoge kwaliteit en ontworpen om lang mee te gaan, waardoor ze een duurzame keuze zijn. Bovendien staat Unger bekend om zijn betrouwbaarheid en consistentie in het leveren van uitstekende schoonmaakprestaties. Kies voor Unger en ver trouw op een merk dat je keer op keer de beste resultaten biedt.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer