Numatic

Numatic staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve schoonmaakapparatuur die voldoet aan de hoogste normen.

Als groothandel in schoonmaak begrijpen we dat jouw succes afhangt van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten die je gebruikt. Daarom zijn we verheugd om het merk Numatic in ons assortiment aan te bieden. Laten we eens kijken naar de vele voordelen die Numatic te bieden heeft.

Efficiëntie en Duurzaamheid Gecombineerd

Numatic begrijpt de behoefte aan efficiëntie en duurzaamheid in de schoonmaakindustrie. Met hun geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen zorgen Numatic-producten ervoor dat je elke klus snel en grondig kunt klaren. Van stofzuigers en schrobzuigmachines tot reinigingskarren en accessoires, Numatic biedt een breed scala aan oplossingen die ontworpen zijn om jouw werk gemakkelijker en effectiever te maken.

Innovatie die Resultaten Oplevert

Numatic is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde schoonmaakoplossingen die voldoen aan de evoluerende behoeften van de industrie. Met aandacht voor details en een focus op gebruiksgemak, zorgen hun producten voor uitstekende resultaten. Of je nu een professional bent in de schoonmaakbranche of een facilitair manager die verantwoordelijk is voor het onderhoud van een gebouw, met Numatic ben je verzekerd van betrouwbare prestaties en tevreden klanten.

Veelzijdigheid voor Elke Toepassing

Numatic begrijpt dat schoonmaaktaken kunnen variëren, afhankelijk van de omgeving en het type oppervlak. Daarom bieden ze een uitgebreid assortiment aan schoonmaakapparatuur en accessoires die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Of je nu een harde vloer wilt reinigen, tapijten wilt stofzuigen of moeilijk bereikbare plekken wilt schoonmaken, Numatic heeft de juiste oplossing voor jou. Met hun veelzijdigheid kun je efficiënt werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Betrouwbare Partner in Schoonmaak

Als groothandel in schoonmaak zijn we er trots op om Numatic in ons assortiment te hebben. Met Numatic heb je niet alleen toegang tot hoogwaardige schoonmaakapparatuur, maar ook tot de expertise en ondersteuning van een betrouwbare partner. Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste Numatic-producten die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Vertrouw op Numatic en bouw aan een schoonmaakroutine die uitblinkt in kwal iteit en efficiëntie.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer