Papier en dispensers

Dispensers zijn tegenwoordig erg belangrijk in onder andere sanitaire ruimten zoals handdoekautomaten, zeepautomaten, toiletrolhouders of handendrogers.


Bij ons vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van papier en dispensers. Of je nu een professionele schoonmaker bent of gewoon je eigen ruimtes schoon wilt houden, wij hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig papier en handige dispensers die perfect passen bij jouw behoeften.

Poetspapier en handdoekrollen

Voor snelle en efficiënte schoonmaaktaken hebben wij poetspapier en handdoekrollen die speciaal zijn ontworpen om vuil en vloeistoffen op te nemen. Onze rollen zijn duurzaam en absorberend, zodat je gemakkelijk kunt schoonmaken en opruimen. Met ons poetspapier en onze handdoekrollen heb je altijd het juiste papier bij de hand.

Keuken Dispensers

In de keuken is hygiëne van essentieel belang. Daarom bieden wij keuken dispensers die geschikt zijn voor verschillende soorten papier, zoals poetspapier en handdoekrollen. Onze dispensers zijn gemakkelijk te gebruiken en zorgen voor een georganiseerde en hygiënische omgeving. Met onze keuken dispensers heb je altijd schoonmaakpapier binnen handbereik.

Toiletbenodigdheden

Voor een frisse en schone toilet ervaring bieden wij diverse toiletbenodigdheden. Van toiletpapier tot toiletbril hoezen en luchtverfrissers, onze producten zorgen voor een hygiënische en aangename toiletruimte. Met onze toiletbenodigdheden maak je van elk toiletbezoek een comfortabele ervaring.

Servetten en facial tissues

Voor tafelservice en persoonlijke hygiëne hebben wij servetten en facial tissues van hoge kwaliteit. Onze servetten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je de perfecte aanvulling hebt voor elke gelegenheid. Onze facial tissues zijn zacht en sterk, ideaal voor gebruik in het gezicht. Met onze servetten en facial tissues ben je altijd goed voorbereid.

Handendrogers en haardrogers

Voor snelle en efficiënte droging bieden wij handendrogers en haardrogers. Onze handendrogers zijn energiezuinig en zorgen voor een snelle droging van de handen, waardoor je tijd en kosten bespaart. Onze haardrogers zijn krachtig en zorgen voor een professionele droog ervaring. Met onze drogers ben je verzekerd van efficiëntie en comfort.

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een effectieve en hygiënische schoonmaak. Onze schoonmaak papier en dispensers zijn van topkwaliteit en bieden gemak en functionaliteit. Dus waar wacht je nog op? Ontdek ons assortiment en maak jouw schoonmaak ervaring moeiteloos en effectief met onze geweldige producten!

Abeco Holland heeft een uitgebreid assortiment in deze onmisbare dispensers, in het klein en groot en zelfs ‘hufterproof’. Ook bijvoorbeeld toiletrollen, keukenrollen, handdoekrollen en facial tissues kunt u bij ons bestellen. Wij hebben veel papierwaren met Europees keurmerk en milieukeurmerken. Wij gaan mee met de trend van gerecycled, duurzaam en milieuverantwoord papier. U kunt een afspraak bij ons maken om een kijkje te nemen in onze showroom maar u kunt natuurlijk ook telefonisch of per email informatie opvragen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Laat ons je rondleiden door ons informele aanbod en ontdek de geweldige mogelijkheden die onze producten bieden!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer