Papier en dispensers

Dispensers zijn tegenwoordig erg belangrijk in onder andere sanitaire ruimten zoals handdoekautomaten, zeepautomaten, toiletrolhouders of handendrogers. Abeco Holland heeft een uitgebreid assortiment in deze onmisbare dispensers, in het klein en groot en zelfs ‘hufterproof’. Ook bijvoorbeeld toiletrollen, keukenrollen, handdoekrollen en facial tissues kunt u bij ons bestellen. Wij hebben veel papierwaren met Europees keurmerk en milieukeurmerken. Wij gaan mee met de trend van gerecyceld, duurzaam en milieuverantwoord papier. U kunt een afspraak bij ons maken om een kijkje te nemen in onze showroom maar u kunt natuurlijk ook telefonisch of per email informatie opvragen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Contact

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636, een email sturen naar info@abecoholland.nl of ons contactformulier invullen.


Servetten

De servetten van Abeco Holland zijn sterk en van uitstekende kwaliteit. Geschikt voor grootverbruik zijn onze servetten erg absorberend. Wilt u weten welke soorten en kleuren er beschikbaar zijn? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Facial tissues

Facial tissues zijn een perfecte aanvulling voor uw bedrijf of thuissituatie. Onze facial tissues zijn van zachte kwaliteit om irritatie van de huid te voorkomen. De tissues zijn door hun absorberende vermogen en hun eenmalige gebruik erg hygienisch. Ondanks hun naam zijn ze niet alleen voor het gezicht of neus te gebruiken. U kunt de tissues natuurlijk op ontelbare manieren gebruiken zoals het oppervlakkig reinigen van oppervlakken of het drogen van uw handen. Abeco Holland heeft ook dispensers voor de facial tissues beschikbaar. Vraag naar alle mogelijkheden!

Poetsrollen

In ons assortiment hebben wij poetsrollen in allerlei verschillende soorten, maten en grootten. Heeft u een poetsrol nodig die enkellaags of dubbellaags is? Of misschien een minirol, midirol of maxirol? Wij hebben het allemaal. Neem snel contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Handdoekrollen

Abeco Holland heeft handdoekrollen in allerlei verschillende soorten, maten en grootten. Heeft u een handdoekrol nodig die enkellaags of dubbellaags is? Of misschien een minirol, midirol of maxirol? Wij hebben het allemaal. Neem snel contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Keukenrollen

Voor sterke, veelzijdige keukenrollen van uitstekende kwaliteit is Abeco Holland de ideale groothandel voor u. Neem gerust contact met ons op voor alle toepassingen en mogelijkheden.

Handendrogers en haardrogers

Een goede handendroger kan gewassen handen binnen een aantal seconden droog blazen. Een professionele haardroger (föhn) zorgt ervoor dat nat haar in een handomdraai weer droog is.  Ideaal als droging van handen of haren in bijvoorbeeld een sauna, zwembad, school, sportaccomodatie of zorginstelling. Neemt u contact met ons op voor alle mogelijkheden en producten?

Dispensers

Dispensers, ofwel voorraadhouders, zijn bij Abeco Holland verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en materialen. Heeft u een dispenser nodig voor handdoeken, zeep, toiletrollen of een sanitaire afvalbak? Wij informeren u graag over ons volledige assortiment en alle mogelijkheden.

Toiletpapier

Ook voor toiletpapier bent u aan het juiste adres bij Abeco Holland. Wij hebben een uitgebreid en volledig assortiment aan toiletpapier. Er zijn verschillende soorten, maten, diktes en verpakkingen bij ons verkrijgbaar. Wij kunnen u informeren over alle mogelijkheden. Wij horen daarom graag van u.

Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: