Diversey

Diversey is een toonaangevend merk van duurzame schoonmaak, sanitaire voorzieningen en hygiënische oplossingen.

Als groothandel in schoonmaak begrijpen we de uitdagingen waarmee jij dagelijks te maken hebt. Daarom zijn we trots om het merk Diversey in ons assortiment aan te bieden. Diversey staat bekend om zijn innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten die jou helpen om een brandschoon resultaat te bereiken. Of je nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, hotels, restaurants of andere faciliteiten, met Diversey ben je verzekerd van een grondige reiniging en een hygiënische omgeving.

Profiteer van Geavanceerde Reinigingsoplossingen

Diversey heeft een uitgebreid assortiment reinigingsproducten en -apparatuur die speciaal zijn ontwikkeld om aan de hoogste eisen te voldoen. Met hun geavanceerde formules en innovatieve technologieën bieden ze een ongeëvenaarde reinigingskracht. Of je nu te maken hebt met hardnekkig vuil, vlekken of bacteriën, Diversey heeft de juiste oplossing voor elke schoonmaakuitdaging. Door te kiezen voor Diversey ben je verzekerd van efficiëntie, betrouwbaarheid en een stralend resultaat.

Verhoog de Veiligheid en Duurzaamheid

Bij Diversey staat veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Hun producten zijn niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk en veilig in gebruik. Diversey streeft ernaar om jouw schoonmaakactiviteiten te ondersteunen zonder schade toe te brengen aan het milieu of de gezondheid van gebruikers. Met hun duurzame oplossingen draag je bij aan een groenere en schonere toekomst. Vertrouw op Diversey om jouw schoonmaakroutine te verbeteren en tegelijkertijd het milieu te beschermen.

Ontvang Deskundig Advies en Ondersteuning

Als groothandel in schoonmaak begrijpen we dat je niet alleen hoogwaardige producten nodig hebt, maar ook betrouwbare ondersteuning. Bij Diversey kun je rekenen op deskundig advies van hun team van professionals. Ze hebben uitgebreide kennis van de schoonmaakindustrie en kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste producten en oplossingen voor jouw specifieke behoeften. Bovendien biedt Diversey uitstekende trainingen en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het maximale haalt uit hun producten en apparatuur.

Kies voor Diversey en Bereik Uitstekende Resultaten

Of je nu een klein kantoor, een groot hotel of een drukke restaurantketen beheert, Diversey is de juiste keuze voor al jouw schoonmaakbehoeften. Met hun innovatieve producten, geavanceerde reinigingsoplossingen , duurzaamheid en deskundige ondersteuning biedt Diversey de tools die je nodig hebt om uitstekende resultaten te behalen. Ontdek vandaag nog de kracht van Diversey en maak van schoonmaken een moeiteloze en effectieve ervaring.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer