Wesco

Het merk Wesco staat voor metaalfabricage op de klassieke wijze; een combinatie van excellente Duitse kwaliteit, een exclusief design en high tech functionaliteit.

Westermann & Co. GmbH is in 1867 als familiebedrijf opgericht in het Sauerland. Jarenlange ervaring in fabricage en high tech vormen een perfecte eenheid die Wesco producten hun unieke design geeft.

Hoge kwaliteit schoonmaakproducten

Bij onze groothandel in schoonmaak bieden we jou een uitgebreid assortiment van het bekende merk Wesco. Wesco staat al jaren bekend om zijn hoogwaardige schoonmaakproducten die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Of je nu op zoek bent naar professionele reinigingsmiddelen, doeltreffende borstels of handige accessoires, Wesco heeft het allemaal.

Efficiënt en effectief schoonmaken

Met de schoonmaakproducten van Wesco wordt schoonmaken een efficiënte en effectieve klus. Dankzij de geavanceerde formules en innovatieve technologieën ben je verzekerd van een optimale reiniging. Of je nu te maken hebt met hardnekkig vuil, vlekken of bacteriën, Wesco biedt de juiste oplossing om elke schoonmaakuitdaging aan te pakken. Met Wesco bereik je snel en moeiteloos een schoon en hygiënisch resultaat.

Veiligheid en duurzaamheid

Bij onze groothandel vinden we het belangrijk om te werken met merken die waarde hechten aan veiligheid en duurzaamheid. Wesco voldoet aan deze eisen en biedt schoonmaakproducten die veilig zijn voor zowel de gebruiker als het milieu. De producten zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten geen schadelijke stoffen. Bovendien streeft Wesco naar duurzaamheid door te investeren in milieuvriendelijke productieprocessen en verpakkingen. Kies voor Wesco en draag bij aan een schonere toekomst.

Professionele ondersteuning

Als groothandel begrijpen we dat professionele schoonmaakbedrijven en facilitaire diensten behoefte hebben aan betrouwbare ondersteuning. Daarom bieden we niet alleen de hoogwaardige producten van Wesco aan, maar ook deskundig advies en service op maat. Ons team van experts staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en om eventuele vragen te beantwoorden. Samen zorgen we ervoor dat jouw schoonmaakactiviteiten vlekkeloos verlopen.

Kies voor Wesco bij onze groothandel

Ontdek nu zelf de kwaliteit, efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid van het merk Wesco bij onze groothandel in schoonmaak. Met ons uitgebreide assortiment en professionele ondersteuning ben je verzekerd van de beste schoonmaakoplossingen voor jouw bedrijf. Maak een keuze voor Wesco en ervaar de voordelen van dit toonaangevende merk op het gebied van schoonmaak.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer