Abeco Holland en Cleanfix gaan voor schoonmaakuitdaging MartiniPlaza

Bekijk bron op schoonmaakjournaal.nl

Abeco Holland heeft twee Cleanfix-schoonmaakmachines geleverd aan MartiniPlaza, een multifunctioneel complex in Groningen.

 

MartiniPlaza wordt gebruikt als evenementenlocatie, beurscomplex, theater, topsporthal, congrescentrum en tentamenlocatie. Het complex huisvest grote oppervlakken waar veel mensen komen. Er moet veel en vaak schoongemaakt worden.

Ronald Wijkstra van MartiniPlaza naam hiervoor contact met Abeco Holland op, een onafhankelijke schoonmaakgroothandel, die perfect kan inspelen op wensen, budget en behoeftes op alle gebieden van de schoonmaak. Na deskundig en professioneel advies op maat van Richard Broekhuizen(accountmanager) en Arnold Fonville (algemeen directeur) gunde MartiniPlaza de opdracht aan Abeco Holland.

Er zijn onder meer twee Cleanfix opzit-schoonmaakmachines geleverd: een schrobzuigmachine en een veegmachine. Deze machines worden ingezet voor het schoonmaken van de grote foyer, tentoonstellingshallen, toiletgroepen en voor het dagelijks vegen van grote oppervlakken.

 

Op de foto de ondertekening van het contract met Arnold Fonville, algemeen directeur van Abeco Holland, en Ronald Wijkstra, manager operations van Martini Plaza. Op de foto hierboven de uitlevering van de machines aan Martini Plaza Groningen door Richard Broekhuizen en Arnold Fonville van Abeco Holland.

Tekst – copyright schoonmaakjournaal.nl