Christeyns

Ontdek de revolutionaire schoonmaakproducten van Christeyns, jouw betrouwbare partner in hygiëne.

Met ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige reinigingsmiddelen en -apparatuur bieden wij jou de perfecte oplossingen voor al jouw schoonmaakbehoeften. Of je nu een professionele schoonmaker bent, een schoonmaakbedrijf runt of gewoon je huis brandschoon wilt houden, Christeyns staat klaar om je te helpen met producten die zorgen voor een ongeëvenaarde schoonmaakervaring.

Stap voor Stap naar een Schoner Resultaat

Met Christeyns ben je verzekerd van de nieuwste schoonmaaktechnologieën die je helpen om efficiënter en effectiever te reinigen. Onze producten zijn ontwikkeld met een scherp oog voor kwaliteit en prestaties, zodat je altijd kunt rekenen op een schoner resultaat. Of je nu vlekken wilt verwijderen, oppervlakken wilt desinfecteren of gewoon een frisse geur wilt creëren, Christeyns heeft de oplossing die perfect aansluit bij jouw specifieke schoonmaakuitdagingen.

Duurzaamheid in de Schoonmaakindustrie

Bij Christeyns geloven we sterk in duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze producten zijn ontwikkeld met het oog op het minimaliseren van impact op het milieu, zonder in te leveren op kwaliteit en prestaties. Met Christeyns maak je niet alleen jouw omgeving schoon, maar draag je ook bij aan een schonere toekomst voor iedereen. Samen kunnen we het verschil maken en streven naar een duurzamere schoonmaakindustrie.

Partnerschap en Ondersteuning

Als jouw groothandel in schoonmaak begrijpen we dat jouw succes ons succes is. Daarom streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een leverancier. Met Christeyns krijg je toegang tot ons deskundige team van professionals die klaarstaan om je te ondersteunen en te adviseren bij het vinden van de beste schoonmaakoplossingen voor jouw specifieke behoeften. We bieden uitgebreide technische ondersteuning, trainingen en marketingmateriaal om jou te helpen groeien en jouw klanten tevreden te stellen.

Ontdek de Kracht van Christeyns

Wacht niet langer en ervaar zelf de kracht van Christeyns. Maak jouw schoonmaakroutine gemakkelijker, efficiënter en duurzamer met onze hoogwaardige producten en innovatieve technologieën. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar een schoner, stralender en hygiënischer

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer