Tork

Ontdek de schoonmaakrevolutie met Tork en transformeer de manier waarop je schoonmaakt!

Optimale Hygiëne voor een Veilige Werkomgeving

In een tijd waarin hygiëne en veiligheid topprioriteit zijn, staat Tork garant voor optimale schoonmaakoplossingen die bijdragen aan een veilige werkomgeving. Van desinfecterende handgels en doekjes tot papieren handdoeken en toiletpapier, Tork biedt een uitgebreid assortiment producten die voldoen aan de hoogste hygiënestandaarden. Vertrouw op Tork om een schone en gezonde omgeving te creëren voor zowel je medewerkers als je klanten.

Duurzaamheid in elke Vezel van Tork

Bij Tork geloven we in duurzaamheid en streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu. Onze producten worden vervaardigd met zorg voor de natuurlijke hulpbronnen en met oog voor circulariteit. Tork maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en innovatieve technologieën om zo de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Kies voor Tork en draag bij aan een duurzamere toekomst.

Gemak en Efficiëntie voor de Schoonmaakprofessional

Tork begrijpt dat jouw tijd kostbaar is en daarom bieden we schoonmaakoplossingen die gericht zijn op gemak en efficiëntie. Onze producten zijn ontworpen om jouw werk eenvoudiger te maken, met handige features zoals snel navulbare dispensers, gebruiksvriendelijke verpakkingen en slimme doseersystemen. Met Tork bespaar je niet alleen tijd, maar verhoog je ook de productiviteit van jouw schoonmaakteam.

Vertrouw op de Expertise van Tork

Met meer dan 50 jaar ervaring in de schoonmaakindustrie is Tork een merk dat staat voor expertise en betrouwbaarheid. We begrijpen de uitdagingen waarmee jij dagelijks te maken hebt en bieden oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Vertrouw op Tork als jouw partner in schoonmaak en ervaar de voordelen van hoogwaardige producten, optimale hygiëne, duurzaamheid en gebruiksgemak. Samen kunnen we de schoonmaak naar een hoger niveau tillen!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer