Kimberley Clark

Of het nu gaat om papieren handdoeken, toiletpapier, poetsdoeken of andere schoonmaakbenodigdheden, Kimberley Clark levert consistent producten van uitstekende kwaliteit.

Ben jij op zoek naar hoogwaardige schoonmaakproducten die garant staan voor een grondige reiniging? Dan ben je bij onze groothandel aan het juiste adres! Met het assortiment van Kimberley Clark bieden wij jou een breed scala aan producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Innovatieve oplossingen voor een efficiënte schoonmaak

Efficiëntie is essentieel bij het schoonmaken, en daarom biedt Kimberley Clark innovatieve oplossingen die jouw schoonmaakwerkzaamheden vereenvoudigen. Neem bijvoorbeeld de geavanceerde dispensersystemen die ontworpen zijn om productverspilling te verminderen en de hygiëne te verbeteren. Met slimme functies en duurzame ontwerpen zorgt Kimberley Clark ervoor dat jij tijd en geld bespaart, terwijl je toch een optimale schoonmaakervaring biedt aan jouw klanten of medewerkers.

Hygiëne en veiligheid voorop

Bij schoonmaakwerkzaamheden is hygiëne en veiligheid van groot belang. Kimberley Clark begrijpt dit en heeft daarom producten ontwikkeld die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Van antibacteriële handzeep tot wegwerphandschoenen, het assortiment van Kimberley Clark biedt jou de juiste producten om een schone en veilige omgeving te creëren. Vertrouw op de expertise van Kimberley Clark en verzeker jezelf van optimale hygiëne in elke situatie.

Vertrouwd merk met wereldwijde erkenning

Kimberley Clark is een vertrouwd merk dat wereldwijd erkenning geniet. Al tientallen jaren staat Kimberley Clark bekend om zijn toonaangevende producten op het gebied van schoonmaak. Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid blijft Kimberley Clark nieuwe standaarden zetten in de branche. Als groothandel in schoonmaak hebben wij het vertrouwen in Kimberley Clark, en we nodigen jou uit om hetzelfde te doen. Ontdek het assortiment van Kimberley Clark en ervaar zelf waarom dit merk wereldwijd zo gewaardeerd wordt.

Investeer in de beste schoonmaakproducten met Kimberley Clark

Als groothandel in schoonmaak begrijpen we dat kwaliteit en efficiëntie cruciaal zijn voor jouw succes . Daarom hebben wij Kimberley Clark in ons assortiment opgenomen, zodat jij kunt investeren in de beste schoonmaakproducten op de markt. Verbeter jouw schoonmaakresultaten, verhoog de tevredenheid van jouw klanten en creëer een veilige omgeving met de hoogwaardige producten van Kimberley Clark. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Kimberley Clark jouw schoonmaakactiviteiten naar een hoger niveau kan tillen.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer