Gemeente Coevorden

Als lokale overheid speelt de gemeente een cruciale rol in het leveren van essentiële diensten aan haar inwoners, het creëren van een veilige en gezonde leefomgeving en het bevorderen van economische groei en ontwikkeling.


De gemeente Coevorden, gelegen in de provincie Drenthe in Nederland, vervult verschillende belangrijke functies om het welzijn van haar inwoners te bevorderen en de lokale samenleving te ondersteunen. Als lokale overheid speelt de gemeente een cruciale rol in het leveren van essentiële diensten aan haar inwoners, het creëren van een veilige en gezonde leefomgeving en het bevorderen van economische groei en ontwikkeling.

Een van de belangrijkste functies van de gemeente Coevorden is het leveren van diensten aan haar inwoners. Dit omvat onder andere het verstrekken van identiteitsbewijzen, het registreren van geboorten en overlijdens, het verlenen van vergunningen, en het beheren van sociale voorzieningen zoals zorg- en welzijnsprogramma’s. Door deze diensten te bieden, zorgt de gemeente ervoor dat haar inwoners toegang hebben tot essentiële faciliteiten en hulpbronnen die nodig zijn voor hun dagelijkse leven.

Daarnaast is de gemeente verantwoordelijk voor het waarborgen van een veilige en gezonde leefomgeving. Ze onderhoudt en beheert de openbare ruimte, inclusief wegen, parken en recreatiegebieden. De gemeente Coevorden zet zich ook in voor milieubescherming en duurzaamheid door het bevorderen van groene initiatieven en het nemen van maatregelen om de CO2-uitstoot te verminderen. Daarnaast speelt de gemeente een rol in de handhaving van de openbare orde en veiligheid door samen te werken met de politie en andere relevante instanties.

Een andere belangrijke functie van de gemeente Coevorden is het stimuleren van economische groei en ontwikkeling. Ze werkt samen met lokale bedrijven en ondernemers om een gunstig ondernemingsklimaat te bevorderen en investeringen aan te trekken. De gemeente ondersteunt ook initiatieven die werkgelegenheid creëren en economische diversiteit bevorderen. Daarnaast speelt de gemeente een rol in ruimtelijke ordening en stadsontwikkeling, waarbij ze zorgt voor een evenwichtige groei en het behoud van de historische en culturele identiteit van Coevorden.

© afbeelding Gemeente Coevorden

www.coevorden.nl

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer