Reinigingsmachines

Reinigingsmachines voor elke schoonmaak uitdaging, inclusief robots en grote machines.


Of je nu een professionele schoonmaker bent, of verantwoordelijk bent voor de schoonmaak, wij hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige machines die perfect passen bij jouw behoeften. Laat ons je rondleiden door ons informele aanbod en ontdek de geweldige mogelijkheden die onze machines bieden!

Schrobzuigmachines

Onze schrobzuigmachines zijn de ideale oplossing voor het grondig reinigen van harde vloeren. Met krachtige borstels en zuigkracht verwijderen ze moeiteloos vuil en vlekken, terwijl ze tegelijkertijd het water opzuigen. Met onze schrobzuigmachines krijg je een vlekkeloze vloer zonder gedoe.

Stofzuigers

Voor het schoonmaken van zowel harde vloeren als tapijten hebben wij de perfecte stofzuigers. Onze stofzuigers zijn krachtig, efficiënt en zorgen voor een grondige verwijdering van stof en vuil. Met onze stofzuigers wordt schoonmaken een fluitje van een cent!

Waterzuigers

Voor het opzuigen van water en andere vloeistoffen bieden wij betrouwbare waterzuigers. Onze waterzuigers zijn ontworpen om grote hoeveelheden vloeistof efficiënt en snel te verwijderen. Of het nu gaat om een lekkage of het opruimen van gemorste vloeistoffen, met onze waterzuigers krijg je het klusje zo geklaard.

Eenschijfsmachines

Onze eenschijfsmachines zijn veelzijdige machines die gebruikt kunnen worden voor verschillende schoonmaaktaken. Van het polijsten van vloeren tot het schrobben van harde oppervlakken, onze eenschijfsmachines bieden de juiste oplossing. Met deze machines kun je eenvoudig en efficiënt verschillende reinigingstaken uitvoeren.

Hogedrukreinigers

Voor het grondig reinigen van buitenoppervlakken hebben wij krachtige hogedrukreinigers. Met hoge druk spuiten ze vuil en aanslag weg, waardoor je oppervlakken weer stralen. Of het nu gaat om het reinigen van terrassen, gevels of voertuigen, onze hogedrukreinigers staan garant voor een indrukwekkend resultaat.

Veegmachines

Voor het snel en efficiënt vegen van grote oppervlakken hebben wij veegmachines. Onze veegmachines verwijderen moeiteloos vuil, stof en zelfs bladeren. Of het nu gaat om parkeerterreinen, magazijnen of opritten, onze veegmachines zorgen voor een nette en opgeruimde omgeving.

Stoomreiniging

Met onze stoomreinigers kun je op een milieuvriendelijke manier grondig reinigen. De krachtige stoom verwijdert vuil en bacteriën zonder het gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Van keukens tot badkamers en alles daartussen in, onze stoomreinigers maken alles brandschoon.

Tapijtreinigers

Voor het diep reinigen van tapijten hebben wij tapijtreinigers die vuil en vlekken effectief verwijderen. Onze tapijtreinigers zorgen voor een grondige reiniging en laten jouw tapijten weer als nieuw uitzien. Met onze tapijtreinigers geef je jouw tapijten de zorg die ze verdienen.

Bij ons vind je de juiste reinigingsmachines voor al jouw behoeften. Onze hoogwaardige machines maken schoonmaken gemakkelijk, efficiënt en zelfs leuk! Dus, waar wacht je nog op? Ontdek ons assortiment en maak jouw reinigingstaken een fluitje van een cent met onze geweldige machines!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer