Sanitair

Het reinigen van sanitair is een serieuze zaak. Een schoon toilet of andere sanitaire ruimte maakt een positieve indruk op een bezoeker.

Toilet reinigers

Bij ons vind je een breed assortiment toilet reinigers die speciaal zijn ontwikkeld voor een grondige en hygiënische reiniging van toiletten. Onze toilet reinigers verwijderen effectief kalkaanslag, urinesteen en andere hardnekkige vlekken, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een frisse en aangename geur. Met onze toilet reinigers zorg je voor een schoon en verzorgd toilet dat altijd klaar is voor gebruik.

Sanitair reinigers

Voor een grondige reiniging van je sanitair hebben wij de juiste oplossingen. Onze sanitair reinigers zijn krachtig en effectief bij het verwijderen van zeepresten, kalkaanslag en vuil. Of het nu gaat om wastafels, douches, badkuipen of andere sanitaire voorzieningen, met onze reinigers krijg je alles weer glanzend schoon. Bovendien zorgen ze voor een langdurige frisheid en een hygiënische omgeving.

Zwembad reinigers

Voor een schoon en helder zwembad ben je bij ons aan het juiste adres. Onze zwembad reinigers zijn speciaal ontwikkeld om vuil, bacteriën en algen effectief te bestrijden. Met de juiste reinigingsmiddelen kun je het water in je zwembad in optimale conditie houden, zodat je altijd kunt genieten van een verfrissende duik. Onze zwembad reinigers helpen je bij het behoud van een gezonde en veilige zwemomgeving.

Sauna reinigers

Een sauna is een plek van ontspanning en rust, en hygiëne speelt hierbij een belangrijke rol. Onze sauna reinigers zijn speciaal ontwikkeld om sauna’s grondig te reinigen en te desinfecteren. Ze verwijderen effectief zweet, huidvet en andere verontreinigingen, waardoor de sauna altijd schoon en fris is. Met onze sauna reinigers zorg je voor een optimale hygiëne en een aangename sauna-ervaring voor jouw klanten.

Bij ons begrijpen we het belang van een schoon en hygiënisch sanitair. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment sanitair reinigers die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar toilet reinigers, sanitair reinigers, zwembad reinigers of sauna reinigers, wij hebben de juiste producten om je te helpen bij het schoonhouden van deze belangrijke faciliteiten. Met onze reinigers bereik je moeiteloos een optimale hygiëne en frisheid.

Kies voor onze sanitair reinigers en ervaar de kracht van professionele schoonmaakproducten. Met onze toilet reinigers, sanitair reinigers, zwembad reinigers en sauna reinigers zorg je voor een schoon en hygiënisch sanitair. Creëer een omgeving waarin iedereen zich comfortabel en veilig voelt. Samen werken we aan een fris en verzorgd sanitair, waarbij schoonmaak een eenvoudige taak wordt.

Type reinigers:

  • Dagelijkse reinigers
  • Periodieke reinigers
  • Speciaal reinigers
Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer