Industrie

Voor het zware schoonmaakwerk, industriële reinigers en ontstoppers.

Bij ons vind je een ruim assortiment aan industriële reinigers die speciaal zijn ontwikkeld om hardnekkig vuil, vet en aanslag te verwijderen. Of het nu gaat om zware industriële omgevingen, fabrieken of werkplaatsen, wij hebben de juiste reinigers om zelfs de meest uitdagende schoonmaakklussen aan te pakken. Onze industriële reinigers zijn krachtig, effectief en zorgen voor een grondige reiniging, waardoor jouw werkruimte schoon en veilig blijft.

Ontstoppers

Verstoppingen kunnen een grote frustratie zijn in elke industriële omgeving. Daarom bieden wij ook ontstoppers die speciaal zijn ontworpen om snel en effectief verstoppingen op te lossen. Of het nu gaat om verstopte leidingen, afvoeren of rioleringssystemen, onze ontstoppers helpen bij het doorbreken en verwijderen van de verstopping, waardoor de waterstroom weer op gang komt en problemen worden verholpen.

Truckclean

Voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van vrachtwagens en transportvoertuigen, begrijpen wij dat een grondige reiniging van groot belang is. Onze speciale truckclean-producten zijn ontworpen om vuil, vet en insectenresten van vrachtwagens te verwijderen en ze weer te laten glanzen. Of het nu gaat om het reinigen van het exterieur, het verwijderen van hardnekkige vlekken of het schoonmaken van de velgen, wij hebben de juiste truckclean-producten om jouw vrachtwagens in topconditie te houden.

Bij ons vind je hoogwaardige industriële reinigers, ontstoppers en truckclean-producten die voldoen aan de behoeften van verschillende industriële omgevingen. Wij streven ernaar om jou te voorzien van krachtige reinigingsoplossingen die efficiëntie, kwaliteit en veiligheid garanderen. Vertrouw op onze expertise en kies voor onze industriële reinigingsproducten om jouw werkruimte schoon, functioneel en productief te houden. Samen werken we aan een schone en georganiseerde werkomgeving.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer