Keuken

Vooral in de horeca maken schone en nette oppervlakken een diepe indruk waar u verschil mee kunt maken in uw bedrijf.

Type reinigers voor de keuken:

  • Ontkalkers
  • Ontvetters en grill reinigers
  • Reinigers RVS
  • Schuimreinigers
  • Vaatwas doseersysteem
  • Vaatwasmiddelen voor vaatwassysteem

Reinigers in de horeca

Als groothandel begrijpen we de uitdagingen waarmee de horecabranche te maken heeft als het gaat om het schoonhouden van keukens. Daarom bieden we een breed scala aan reinigers die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in de horeca. Onze horeca reinigers zijn krachtig en effectief bij het verwijderen van vet, olie en ander hardnekkig vuil dat vaak voorkomt in keukens. Met onze reinigers zorg je voor een hygiënische keukenomgeving waarin voedselveiligheid voorop staat.

Ontvetters

Vet en olie kunnen zich gemakkelijk ophopen in keukens, waardoor het belangrijk is om te beschikken over effectieve ontvetters. Onze ontvetters zijn speciaal geformuleerd om snel en grondig vet en olie te verwijderen van verschillende oppervlakken. Of het nu gaat om keukenapparatuur, werkbladen of vloeren, onze ontvetters zorgen voor een streeploos resultaat en laten een frisse geur achter.

Ontkalkers

Kalkaanslag is een veelvoorkomend probleem in keukens, vooral in apparatuur zoals waterkokers, koffiezetapparaten en vaatwassers. Onze ontkalkers zijn speciaal ontworpen om kalkaanslag effectief te verwijderen en de levensduur van je apparatuur te verlengen. Met onze ontkalkers blijven je apparaten optimaal functioneren en leveren ze de beste prestaties.

Schuimreinigers

Voor een grondige en efficiënte reiniging van verschillende oppervlakken bieden we schuimreinigers. Onze schuimreinigers zijn gemakkelijk aan te brengen en hechten goed aan verticale oppervlakken, waardoor ze langer kunnen inwerken en betere reinigingsresultaten bieden. Ze zijn ideaal voor het schoonmaken van wanden, tegels, fornuizen en andere keukenapparatuur.

RVS reinigers

RVS oppervlakken zijn populair in professionele keukens vanwege hun duurzaamheid en esthetische uitstraling. Om RVS oppervlakken in optimale staat te houden, bieden we speciale RVS reinigers. Onze reinigers verwijderen vlekken, vingerafdrukken en vettige resten, waardoor het RVS weer zijn glans terugkrijgt. Met onze RVS reinigers behoud je de hoogwaardige uitstraling van je keukenapparatuur.

Vaatwas doseersystemen

Een efficiënte vaatwas is essentieel in elke professionele keuken. Onze vaatwas doseersystemen zorgen voor een nauwkeurige dosering van vaatwasmiddel en glansspoelmiddel, waardoor je verzekerd bent van schone en glanzende resultaten. Met onze doseersystemen bespaar je niet alleen op kosten, maar ook op tijd en moeite bij het handmatig doseren van vaatwasmiddelen.

Grill reinigers

Voor het schoonmaken van grills en barbecues hebben we speciale grill reinigers ontwikkeld. Onze reinigers verwijderen effectief vet, aangekoekte resten en verbrande voedselresten, waardoor je grill altijd klaar is voor gebruik. Met onze grill reinigers houd je je grill in optimale conditie en zorg je voor een uitstekende smaakbeleving van je gerechten.

Bij onze groothandel begrijpen we de unieke behoeften van de horeca als het gaat om keuken reiniging. Met onze uitgebreide assortiment keuken reinigers, zoals ontvetters, ontkalkers, schuimreinigers, RVS reinigers, vaatwas doseersystemen en grill reinigers, bieden we oplossingen die zorgen voor een schone, hygiënische en efficiënte keukenomgeving.

Kies voor onze hoogwaardige reinigers en maak van schoonmaken een eenvoudige taak. Met onze keuken reinigers ben je verzekerd van een grondige en effectieve reiniging, of het nu gaat om dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden of speciale reinigingsbehoeften. Samen zorgen we voor een professionele en hygiënische keukenomgeving die voldoet aan de hoogste standaarden in de horecabranche.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer