Desinfectie

Desinfectie, wie kent het inmiddels niet? Middelen te over voor hygiëne.

Wij begrijpen hoe belangrijk hygiëne en veiligheid zijn, vooral in de huidige tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan desinfectiemiddelen die effectieve bescherming bieden tegen ziekteverwekkers en bacteriën.

Desinfectiemiddelen

Onze desinfectiemiddelen zijn speciaal ontwikkeld om oppervlakken, handen en andere objecten grondig te reinigen en te ontsmetten. Ze doden effectief bacteriën, virussen en andere micro-organismen, waardoor de verspreiding van ziektekiemen wordt voorkomen. Of het nu gaat om openbare ruimtes, kantoren, scholen of gezondheidszorginstellingen, onze desinfectiemiddelen bieden een betrouwbare oplossing voor een optimale hygiëne.

Krachtige werking

Onze desinfectiemiddelen zijn samengesteld met krachtige actieve ingrediënten die ziekteverwekkers effectief bestrijden. Ze zijn getest en voldoen aan de geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen. Met hun snelle werking zorgen ze voor een grondige reiniging en desinfectie, waardoor je gemoedsrust hebt dat oppervlakken en objecten veilig zijn voor gebruik.

Veelzijdig gebruik

Onze desinfectiemiddelen kunnen worden gebruikt op verschillende oppervlakken, zoals tafels, stoelen, deurklinken, sanitair, keukens en nog veel meer. Ze zijn geschikt voor zowel professioneel gebruik in bijvoorbeeld ziekenhuizen en horecagelegenheden, als voor dagelijks gebruik thuis. Of je nu een hygiënische omgeving wilt creëren voor jezelf, je gezin of je klanten, onze desinfectiemiddelen staan voor je klaar.

Gebruiksvriendelijkheid

Wij begrijpen dat gemak en gebruiksgemak belangrijk zijn. Daarom bieden wij desinfectiemiddelen in verschillende vormen, zoals sprays, doekjes of vloeistoffen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je behoeften past. Daarnaast zijn onze desinfectiemiddelen eenvoudig in gebruik en snel werkzaam, waardoor je snel en efficiënt kunt desinfecteren.

Met onze desinfectiemiddelen zorgen wij ervoor dat je de benodigde bescherming en hygiëne kunt waarborgen. Vertrouw op onze hoogwaardige producten en maak schoonmaken en desinfecteren gemakkelijk en effectief. Samen kunnen we zorgen voor een schone en veilige omgeving voor iedereen.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer