Textielwas

Kleine wasjes, maar vooral grote wasjes zijn veeleisend. We bieden verschillende middelen aan in vloeibare en poedervorm.

Bij onze groothandel begrijpen we dat het wassen van textiel een belangrijk onderdeel is van veel bedrijfsactiviteiten. Daarom bieden we een breed scala aan producten voor textielwas, waaronder vloeibare wasmiddelen, poeders voor wasserijen, doseersystemen en wasverzachters. Met onze hoogwaardige producten en oplossingen kun je rekenen op schone, frisse en heerlijk zachte resultaten.

Type wasproducten:

  • Vloeibaar wasmiddel
  • Waspoeder
  • Wasverzachter

Vloeibare wasmiddelen

Onze vloeibare wasmiddelen zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van professionele wasserijen en textielverzorgingsbedrijven te voldoen. Ze zijn krachtig en effectief in het verwijderen van hardnekkige vlekken en vuil, terwijl ze tegelijkertijd de kleuren van het textiel behouden. Bovendien zorgen ze voor een aangename geur en een langdurige frisheid.

Poeders voor wasserijen

Voor grootschalige wasbehoeften bieden we ook hoogwaardige poeders voor wasserijen. Deze geconcentreerde poeders leveren uitstekende wasresultaten, zelfs bij zware belastingen. Ze verwijderen vlekken, verhelderen de kleuren en zorgen voor een grondige reiniging van het textiel. Onze poeders zijn economisch in gebruik en leveren consistente prestaties.

Doseersystemen

Om het wasproces efficiënter en gemakkelijker te maken, bieden we doseersystemen die zorgen voor een nauwkeurige dosering van wasmiddelen en andere reinigingsmiddelen. Met onze doseersystemen kun je de juiste hoeveelheid product doseren, waardoor verspilling wordt voorkomen en de kosten worden geoptimaliseerd. Bovendien zorgt dit voor een consistente waskwaliteit en bespaart het tijd en moeite.

Wasverzachters

Voor een extra vleugje zachtheid en frisheid bieden we een assortiment wasverzachters. Onze wasverzachters zorgen ervoor dat het textiel zacht aanvoelt, gemakkelijk te strijken is en een aangename geur heeft. Bovendien verminderen ze statische elektriciteit en maken ze het textiel anti-kreuk. Met onze wasverzachters geef je jouw textiel een luxueuze finishing touch.

Of je nu een hotel, restaurant, wasserij, zorginstelling of andere organisatie bent die dagelijks veel textiel verwerkt, wij hebben de juiste textielwas producten en -oplossingen voor jou. Met onze hoogwaardige producten en deskundig advies staan we klaar om jouw textielwas processen efficiënter, effectiever en aangenamer te maken.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer