Specialistisch

Voor het verwijderen van graffiti, vuil op aluminium en kunststof.

Type reinigers:

  • Aluminium en kunststof reinigers
  • Graffiti verwijderaar
  • Speciale glasreinigers
  • Speciale ontvetters

Specialistische reinigers voor graffiti

Graffiti kan een uitdaging zijn om te verwijderen, maar met onze specialistische graffiti reinigers is het een fluitje van een cent. Onze reinigers zijn speciaal geformuleerd om graffiti en verf van verschillende oppervlakken te verwijderen, zoals muren, bruggen en treinstellen. Met onze graffiti reinigers herstellen we de oorspronkelijke uitstraling van de oppervlakken, zonder ze te beschadigen.

Aluminium reinigers

Aluminium oppervlakken kunnen na verloop van tijd dof en vuil worden. Onze specialistische aluminium reinigers zijn ontworpen om het aluminium te reinigen en te laten glanzen. Ze verwijderen effectief vet, oxidatie en andere vervuiling, waardoor het aluminium zijn natuurlijke glans terugkrijgt. Met onze aluminium reinigers behoud je de kwaliteit en uitstraling van aluminium oppervlakken.

Kunststof reinigers

Kunststof is een veelvoorkomend materiaal in diverse toepassingen, maar het kan gevoelig zijn voor vlekken en verkleuring. Onze specialistische kunststof reinigers zijn speciaal ontwikkeld om kunststof oppervlakken grondig te reinigen en te beschermen. Ze verwijderen moeiteloos vlekken, vet en andere verontreinigingen, waardoor het kunststof er weer als nieuw uitziet. Met onze kunststof reinigers behoud je de duurzaamheid en esthetische kwaliteit van kunststof materialen.

Ontvetters

Voor hardnekkige vet- en olievlekken bieden we krachtige ontvetters die zelfs de meest vasthoudende vetresten verwijderen. Onze specialistische ontvetters zijn ideaal voor gebruik in industriële omgevingen, garages en werkplaatsen waar vet en olie een veelvoorkomend probleem zijn. Met onze ontvetters wordt ontvetten een eenvoudige klus en ben je verzekerd van een grondige reiniging.

Bij onze groothandel begrijpen we dat sommige reinigingsuitdagingen om specialistische oplossingen vragen. Met onze assortiment specialistische reinigers voor graffiti, aluminium, kunststof en ontvetters bieden we effectieve oplossingen voor specifieke reinigingsbehoeften. Vertrouw op onze hoogwaardige reinigers om de klus te klaren en de gewenste resultaten te bereiken.

Onze specialistische reinigers zijn zorgvuldig samengesteld en getest om optimale prestaties te leveren. We streven ernaar om reinigingsoplossingen te bieden die zowel krachtig als veilig zijn, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt. Ontdek ons assortiment specialistische reinigers en ervaar de kracht van doelgerichte reinigingstechnologieën. Samen zorgen we ervoor dat jouw specifieke reinigingsbehoeften worden vervuld.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer